Golf Federasyonu yeniden özerk yapıda

Golf Federasyonu yeniden özerk yapıda

KKTC Golf Federasyonu düzenlediği genel kurul ile özerkliğini yeniden kazandı

A+A-

KKTC Golf Federasyonu Özerklik Genel Kurulu Pazar günü Tabipler Birliği Lokali’nde; Başkan, Yönetim Kurulu ve diğer organların seçimi gündemi ile gerçekleşti. CMC Golf Kulübü, Çetinkaya Golf Kulübü, Kasapoğluları Golf Kulübü, Bağcıl Golf Kulübü, Düzkaya Golf Kulübü ve Gaziveren Golf Kulübü temsilcilerinin katıldığı genel kurulda başkanlığa Soner Yetkili seçildi. Genel Kurul'da oy birliği ile, Dr. Hasan Öztoprak Onursal Başkan olarak ilan edildi.

 

Onursal başkan Öztoprak

Nisan ayında Spor Dairesi tarafından atanan ve özerklikle ilgili çalışmaları tamamlayıp Federasyonu tekrar özerkliğe götüren genel kurulu ilan eden Dr. Öztoprak yaptığı konuşmada "Onursal Başkan" sıfatına layık gördüğü için Genel Kurula teşekkür etti ve "Geçmişte olduğu gibi gelecekte de elbirliği ve iyiniyetle, uzlaşı kültürüyle, özverili çalışarak golfun hakettiği noktalara gelmesini sağlayacağız" dedi ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Besim: “Güzel gelişmeler olacağından eminim”

Genel Kurul'da ayrıca, Golf Federasyonu önceki başkanlarından ve şu anki Sağlık Bakanı Dr. Filiz Besim de hazır bulundu ve kendisinin de geçmiş yöneticilik dönemlerinde sınırlı bütçe ile ne kadar zor koşullarda özveri ile çalışıldığını çok iyi bildiğinden bahsetti. Tüm Dünyada golf sporunun ülkelere çok ciddi bir turizm potansiyeli yarattığının altını çizen Besim, doğru bir ekiple, doğru projelerle ve bir yeni vizyonla önümüzdeki kısa dönemde güzel gelişmelerin olacağından emin olduğunu söyledi.

 

Yetkili: “Altyapı ve kaynak çalışmaları yapılacak”

En son söz alan yeni Başkan Soner Yetkili de yeni dönemde gençlerin golf sporuna daha aktif katılımı için gerekli altyapı ve kaynak çalışmalarının yapılacağını, ayrıca Esentepe'deki Korineum Golf Sahası ve Yeşilyurt'taki CMC Golf Sahasına ilave olarak Lefkoşa'da bir antrenman sahasının ivedilikle hayata geçirilmesi için çalışmaların yapılacağını belirtti.

 

Yönetim Kurulu

Soner Yetkili Başkanlığında Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Hasan Öztoprak, Hasan Garabli, Feridun Kılıç, Deniz Yeşilçimen, Mustafa Sedat, Bertan Erçin, Özcan Bundak, Zafer Taşkın, Ertuğ Şevket, Olgun Emirzade, Steve Neufeld, Engin Portakalcıoğlu (Yönetim Kurulu), Av. Fırat Akyol, Ali Ratip Doğruer, Targuç Özen (Ceza Kurulu), Hasan Kasapoğluları, Sertaç Yeşilçimen, Denetleme Kurulu (Gülay Garabli)

 

Bu haber toplam 1421 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.