Gökhan Özer kadro dışı, rota Burak Emir

Gökhan Özer kadro dışı, rota Burak Emir

Gençlik Gücü'nde Gökhan Özer kadro dışı bırakılırken, Lefkoşa ekibi Cihangir'den Burak Emir'i gündemine aldı.

A+A-

Gençlik Gücü’nde savunma oyuncusu Gökhan Özer’in süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtildi. Kadro dışı kalması ile ilgili konuşan Gökhan Özer ise “G.Gücü ile bağım kalmadı” açıklamasını yaptı. Yaşanan gelişme sonrasında G.Gücü Cihangir’de forma giyen savunma oyuncusu Burak Emir’i gündemine aldı.

 

Isladırcıoğlu: “Etik dışı davranışlar nedeniyle bir futbolcudan olduk”

Gençlik Gücü Asbaşkanı Serdal Isladırcıoğlu yaptığı açıklamada “Belirlediğimiz astronomik transfer ücreti ile bunu gayet açık bir dille spor kamuoyuna duyurduk. Ancak etik dışı davranışlar devam etti ve bazı kulüplerin futbolcumuzla bizden habersiz konuşmaları sonucunda futbolcumuz Gökhan Özer dünkü antrenmana çıkmadı” dedi ve ekledi “Yönetim Kurulu olarak böylesi durumlarda tavrımız nettir. Bu nedenle Gökhan Özer’i süresiz kadro dışı bıraktık.”

Etik dışı davranışlar nedeniyle Gençlik Gücü’nün başarılı bir futbolcudan olduğunu kabul eden Isladırcıoğlu, “Ne var ki gelinen bu noktada sadece biz, futbolcumuz ve etik dışı davranan kulüp değil, Kıbrıs Türk Futbolu kaybetmektedir” şeklinde konuştu.

 

Özer: “G.Gücü ile bağım kalmadı”

Yaşananlar sonrasında SPORYENİ’ye konuşan Gökhan Özer, bundan sonra Gençlik Gücü’nde forma giymeyeceğini belirtti. Özer, kendisi için istenilen 100 bin Sterlin ile ilgili açıklamasında “Kıbrıs’ta bu fiyata futbolcu yoktur” dedi. Özer “Artık hiçbir şekilde Gençlik Gücü’nde forma giymeyeceğim. G.Gücü ile bağım kalmadı” açıklamasını yaptı.

 

Gündeme Burak Emir alındı

Gençlik Gücü’nde Gökhan Özer’in süresiz kadro dışı kalması sonrasında stoper arayışlarına ağırlık verildi. Lefkoşa ekibi Cihangir’den Burak Emir’i renklerine katmak için girişim hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Bu haber toplam 2239 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.