Göçmen adım adım: 2-3

Göçmen adım adım: 2-3

Birinci Lig lideri Göçmenköy, ligin formda ekiplerinden Mesarya’yı uzatmada bulduğu golle mağlup etti.

A+A-

STAT: 100. Yıl Stadı

HAKEMLER: Emre Öztaşlı, Emre Çevikdal, Fatih Bardakçıoğlu

MESARYA: Ferhat Oğlak, Abdullah Erol (Dk.45+2 Emre İmam), Volkan Göktürk, Okan Göktürk, Emir Berk (Dk.78 Yusuf), Nahit Çavuşoğlu, Emre Aktaş, Emre Özsin, Ahmet Kıyı (Dk.68 M.Burçaklı), Alp Ertunga Çakıroğlu, Ali İmam

GÖÇMENKÖY: Kemal Ağrı, Çağdaş Çevik, Rifat Kanıöz, Cemal Terkan, Mevlüt Önal, Reşit Erişik, Erin Uluçlar (Dk.90 Beytullah), Arda Sözcü (Dk.71 Buğra), Mustafa Arnavut, Kemal Uçaner (Dk.57 Kadir), Ahmet Burak Kömürcü

GOLLER: Dk.14 Ali İmam, Dk.88 Emre Özsin (Mesarya) – Dk.25 Ahmet Burak Kömürcü, Dk.80 Mustafa Arnavut, Dk.90+2 Beytullah Arık (Göçmenköy)

 

K-Pet Birinci Lig’in 27’nci haftasında lider Göçmenköy, ligin formda ekiplerinden Mesarya’ya konuk oldu. Göçmenköy karşılaşmayı uzatmada bulduğu golle 3-2 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Mesarya 14’üncü dakikada Ali İmam’ın kafa golü ile öne geçerken, bu gole Göçmenköy 25’inci dakikada Ahmet Burak Kömürcü ile yanıt verdi. İlk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmada Göçmenköy 80’inci dakikada Mustafa Arnavut ile öne geçti. 88’inci dakikada Emre Özsin attığı golle skoru 2-2 yapsa da oyuna 90’ıncı dakikada dahil olan Beytullah, 90+2’inci dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

Bu skorun ardından Göçmenköy puanını 59 yaparken, bu maça kadar ligde son beş maçında dört galibiyet ve bir beraberlik çıkaran Mesarya 40 puanda kaldı.

Ligin 28’inci haftasında Göçmenköy, Doğancı’ya konuk olacak. Mesarya ise deplasmanda Akova Vuda ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 1960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.