Girne Üniversitesi Maric'i getirdi

Girne Üniversitesi Maric'i getirdi

Basketbol Büyük Erkekler Ligi takımlarından Girne Üniversitesi’nin anlaşmaya vardığı Nemanja Maric adaya geldi.

A+A-

Basketbol Büyük Erkekler Ligi takımlarından Girne Üniversitesi’nin anlaşmaya vardığı Nemanja Maric adaya geldi. Sırp oyuncu takımın koçu Ahmet Gürel Alp ile bir araya gelerek yeni takımının formasını giydi.

 

Maric: “Karar verirken koçu dinledim”

Bir çok önemli takımda forma giydikten sonra Girne Üniversitesi'nin teklifini kabul edip Kıbrıs'a gelen Nemanja Maric yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kıbrıs'a karşı her zaman özel bir sempatim oldu çünkü ben de Kıbrıs'ta doğdum. Karar verirken koç Ahmet Alp'in planlarını dinledim. Bana vermek istediği görevi çok beğendim ve teklifi kabul ettim. Sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum”

 

Alp: “Takımı şimdiden sahiplendi”

Girne Üniversitesi koçu Ahmet Gürel Alp, Nemanja Maric ile ilgili olarak  yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu: “Kariyeri etkileyici, oynadığı pozisyonda ciddi fiziksel avantajları olan zeki bir oyuncu transfer ettik. Benim için bunlardan daha önemli olan şey oyuncunun tavrı oldu. Bu kadar takımda ve önemli ligde oynadıktan sonra buraya gelen Nemanja'nın heyecanı ve sabırsızlığı çok olumlu. Takımı şimdiden sahiplendi diyebilirim”

 

Kariyeri

Romanya Slovakya Estonya Hırvstistan Esronya gibi önemli ülkelerde basketbol oynayan Nemanja Maric son yılında Hırvat liginde önemli bir çıkış yaparak  Jolly de geçirdi. Sırp oyuncu kariyerinde Romanya’dan CSM Oradea ve Pitesti, Slovakya’dan SPU Nitra ve Inter Bratislava, Bosna’dan KK Mladost, Sırbistan’dan Rakvera Tarnas, Estonya’dan Rakvera Tarvas ve Hırvatistan’dan KK Jolly takımlarında forma giydi.

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.