Finalin adı GG – Özgür Adımlar

Finalin adı GG – Özgür Adımlar

Hentbol Erkekler Play – off ikinci maçları dün akşam oynandı. Gençlik Gücü ve Özgür Adımlar rakiplerini eleyerek finale kaldı.

A+A-

Hentbol Erkekler Play – off ikinci maçları dün akşam oynandı. İlk maçta rakibi MGA’yı 34-23 mağlup eden Gençlik Gücü ikinci karşılaşmayı da 43-20 kazanarak adını finale yazdırdı. Gecenin diğer karşılaşmasında ise UKÜ ile Özgür Adımlar mücadele etti. İlk karşılaşmada rakibi karşısında 33-27 mağlup olan Özgür Adımlar, ikinci karşılaşmayı 43-36 kazanarak adını finale yazdıran ekip oldu.

 

GG güle oynaya finalde

Play-off’un ilk karşılaşmasında rakibi MGA’yı 34-23 mağlup eden Gençlik Gücü, dün akşam da rakibi karşısında 43-20 galip gelerek adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ilk devresini rakibi karşısında 17-9 önde kapatan Gençlik Gücü maçı da 43-20 kazanarak finale yükselen takım oldu. Gençlik Gücü’nde İbrahim Öksüzoğlu 9 golle öne çıkarken, MGA takımında Ataer, 6 golle takımının en golcü ismi oldu.

 

Özgür Adımlar bileğinin hakkıyla

Gecenin ikinci maçında ise UKÜ ile Özgür Adımlar takımları karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibine 27-33 mağlup olan Özgür Adımlar, ikinci karşılaşmayı 36-43 kazanarak adını finale yazdırdı. Maçı başından sonuna iyi mücadele eden Özgür Adımlar ilk devreyi rakibi karşısında 21-14 önde kapatırken, ikinci yarıda yine iyi oyununu devam ettirerek sahadan 43-36 galip ayrılan taraf oldu. Özgür Adımlar’da Kaan Oytun 10 golle geceye damga vururken, UKÜ’de Fatih ve Muhammet 8 golle oynayan isimler oldu.

 

İlk maçlar Pazartesi

Hentbol final karşılaşmalarında ilk maçlar Pazartesi akşamı oynanıyor. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan final ilk maçlarında kızlarda DİGEM – UKÜ, erkeklerde ise GG – Özgür Adımlar takımları karşı karşıya gelecek.

Fotoğraf: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 719 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.