Fen Lisesi ve Namık Kemal, Türkiye üçüncüsü

Fen Lisesi ve Namık Kemal, Türkiye üçüncüsü

KKTC Cimnastik Federasyonu ve KKTC Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen KKTC Okullar arası Artistik Cimnastik müsabakalarında dereceye giren okullar, Bolu’da düzenlenen Türkiye Okullar arası Artistik Cimnastik Müsabakalarına katıldılar.

A+A-

20 Temmuz Fen Lisesi Kız Takımı ile Namık Kemal Lisesi Erkek Takımı, Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

20 Temmuz Fen Lisesi Artistik Cimnastik Kız Takımı, Türkiye Liseler arası Kızlar Artistik Cimnastik Müsabakalarında yarıştı. 20 Temmuz Fen Lisesi Artistik Cimnastik Kız Takımı, Türkiye Liseler arası Kızlar Artistik Cimnastik Müsabakalarında 3. oldu.

Sporcular Irmak Demirtaş ve Neriman Vaiz, Beden Eğitimi öğretmenleri Onay Kafadar, Gökçin Orundalı ile antrenörler Ayten Kasap Topal ve Türkay Özata sorumluluğunda başarıyla yarıştılar. Irmak Demirtaş ve Neriman Vaiz, okullarına 3.lük kupasını getirmenin gururunu yaşadılar.

Namık Kemal Lisesi Artistik Cimnastik Erkek Takımı, Türkiye Liseler arası Erkekler Artistik Cimnastik Müsabakalarında yarıştı. Talha Buğra Deniz ve Tezcan Akburak’tan oluşan Namık Kemal Lisesi Artistik Cimnastik Erkek Takımı, Beden Eğitimi öğretmenleri Çiler Demirtay ve Hasan Aksoy ile antrenör Bilgin Diker eşliğinde Türkiye Liseler arası Erkekler Artistik Cimnastik Müsabakalarında başarılı bir yarışma çıkardı.

Talha Buğra Deniz ve Tezcan Akburak’tan oluşan Namık Kemal Lisesi Artistik Cimnastik Erkek Takımı 3. olarak önemli bir başarı elde etti.

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.