TTFF’nin İstanbul temasları sürüyor

TTFF’nin İstanbul temasları sürüyor

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Başkanı Osman Ercen’in İstanbul’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile görüşmeleri sürüyor.

A+A-

Osman Ercen, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile görüştü. Ercen’e temaslarda akademi sorumlusu ve Asbaşkan İrfan Davulcular da eşlik ediyor.

LTTFF ile TFF arasında bir süredir artarak devam eden ikili ilişkiler çerçevesinde İstanbul’da bulunan ve bir dizi temas yapan Osman Ercen, önceki akşam oynanan Beşiktaş – Fenerbahçe derbisini Vodafone Park’ta takip etti. Ercen, müsabakayı takip eden TFF Başkanı Nihat Özdemir ile bir araya gelerek kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

ercen-ozdemir.jpg

Ercen ile Davulcular ayrıca TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile bir araya geldi. Akademide görev alacak olan Tudor Teknik Direktör İsmek Kamak’ın da yer aldığı görüşme neticesinde Ercen, kendilerine her türlü desteğin sağlanacağı sözünü veren TFF yetkililerine teşekkür etti.

oguz-cetin.jpg

Önceki hafta TFF ile görüşmelerde bulunmak için İstanbul’a giden Ercen, geçtiğimiz hafta TFF Başkanvekili Servet Yardımcı ile de görüşmüştü.

LTTFF bir süredir özellikle İngiltere’de yaşayan toplum gençlerine yönelik akademi çalışmaları da gerçekleştiriyor.

Bu haber toplam 1045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler