Dumlupınar bireysel çalışıyor

Dumlupınar bireysel çalışıyor

Yonpaş Dumlupınar, ülkedeki pandemi önlemleri kapsamında açık alanlarda tüm spor branşlarında lisanslı performans sporcularının temassız, bireysel antrenmanların başlamasına karar verilmesi sonrası bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar, ülkedeki pandemi önlemleri kapsamında açık alanlarda tüm spor branşlarında lisanslı performans sporcularının temassız, bireysel antrenmanların başlamasına karar verilmesi sonrası bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce temassız, bireysel açık alanlarında spor faaliyetlerinin başlatılması kararının ardından Bakanlar Kurulu, lisanslı performans sporcularının da açık alan antrenmanlarına izin vermişti. Süreç içerisinde ilk hafta açık alanda kros ve kum koşularını bireysel olarak yapan oyuncular, ikinci hafta mesafeli koşular gerçekleştirdi. Dumlupınar son kararların ardından bu hafta kendi tesislerinde çalışmalara temassız ve hijyen kuralları çerçevesinde başladı.

dumlupinar-turkkan.jpg

Mayıs’ta ara, haziranda devam

Çalışmalar ile ilgili olarak Yenidüzen’e bilgi veren Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, son alınan kararlardan sonra bireysel antrenmanlara açık havada temassız bir şekilde başladıklarını belirtti. Oyuncuların fiziksel gelişimine yönelik antrenmanlar yapıldığını, aynı zamanda birlikteliği sağlamak ve mental yönden oyuncuları toparlamayı sağlayacak çalışmalar üzerinde durduklarını aktaran Devecioğlu, “Oyuncularda büyük kayıpların yaşanmayacağı bir program üzerinde duruyoruz. Temassız, bireysel antrenmanlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dört oyuncumuz yurt dışına gitmişti. Kalanlarla nisan ayı sonuna kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mayıs ayında bir aylık aranın ardından KTFF’nin belirttiği tarihlere göre haziran gibi tekrardan çalışmalara başlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

emir-dolu.jpg

Bu haber toplam 1995 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler