Enduro’da tırmanma zamanı

Enduro’da tırmanma zamanı

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK), 2022 Güven Sigorta sezonunun ilk özel organizasyonu olan Enduro Tırmanma yarışını yarın Girne’de gerçekleştiriyor

A+A-

Bu sezon Enduro, Supermoto, Motodrag ve Motokros olmak üzere 4 branşta 13 organizasyon planı yapan Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) Yönetimi, KITMOK 2022 sezonuna özel bir yarışla devam ediyor. KITMOK 2022 Enduro Tırmanma Yarışı, yarın Girne Çevre yolu üzerindeki Mr. Pound Plus karşısındaki dağlık alanda hazırlanan etapta yapılacak.

 

Start sabah 10.00’da

Güven Sigorta, Lungo Cafe, WorldTech Büteteknik, Capital Türk, Berna Güzel Elektronik ve damalibayrak.net’in de destek verdiği organizasyonda Kros ve ATV olmak üzere iki kategoride yarışlar yapılacak. ATV kategorisi; ATV1, ATV2, ATV3, ATV4 ve Kadın ATV olmak üzere 5 sınıfa ayrılacak. Kros kategorisinde ise MX1A, MX1B, MX1C, MX2A, MX2B, MX2C, Genç Kros ve Kadın Kros olmak üzere 8 sınıfta mücadeleler yaşanacak. Bu özel yarışın başlama saati 10.00 olarak belirlenirken etabın geçilmesinin ardından takribi 14.00’te finiş ve ödül töreni yapılacak.

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.