“En büyük şanssızlığımız, ambargolar”

“En büyük şanssızlığımız, ambargolar”

KAPTANINIZ KONUŞUYOR – YAZI DİZİSİ (22) – OLGUN DODAK

A+A-

“UMARIM BİR GÜN AMBARGOLAR KALKAR” … ‘Kaptanınız Konuşuyor’ yazı dizisine konuşan Karşıyaka’nın kaptanı Olgun Dodak; “Ambargolar altında futbol oynamak da ülke futbolu olarak en büyük şanssızlığımızdır. Umarım bir gün ülkemize uygulanan ambargolar kalkar” dedi.

 

Halit Dağ

Kaptanınız Konuşuyor Yazı Dizisi’nin bu haftaki konuğu, Birinci Lig ekiplerinden Karşıyaka’nın tecrübeli kaptanı Olgun Dodak oldu. Dodak, futbol hayatından ülke futbolcularının ve sporcularının yaşadığı en büyük sorunlara kadar birçok soruyu yanıtladı.

 

8 yıldır takım kaptanlığı yapıyor

Karşyaka’nın tecrübeli kaptanı Dodak, 8 yıldır takım kaptanlığı yaptığını söyledi. Bu sezonki hedeflerinden bahseden Olgun Dodak; “Üst sıralarda Play off oynamak istiyoruz, iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yeni sezonla performansımızı iyi buluyorum” dedi.

img_5575.jpg

Unutamadığı anısı 2018 yılındaki final maçı

Olgun Dodak, bunca yıllık futbol hayatında unutamadığı anısının 2 yıl önceki Vadili ile oynadıkları final maçı olduğunu dile getirdi. Dodak; “2018 yılında Atatürk Stadı’nda Vadili ile oynadığımız ve BTM 1. Ligi’nden Birinci Lig’e çıktığımız maçı hiçbir zaman unutmayacağım. Final maçıydı ve final maçını kazanmak güzel bir duyguydu diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Dodak: “Futbolumuzu ileriye taşımak için çalışmalar yapmak şart”

YENİDÜZEN’de her hafta yayınlanan ‘Kaptanınız Konuşuyor’ yazı dizisine konuşan Karşıyaka’nın kaptanı Olgun Dodak, ülkemizde futbolcuların en büyük sorununun maddiyat ve iyi şartlara sahip olmaması olduğunu vurgulayarak, ülke futbolunu ileriye taşımak için bir takım çalışmalar yapmanın şart olduğunu dile getirdi. Dodak; “Ülke futbolcularının en büyük sorunu maddiyat ve iyi şartlara sahip olunmamasıdır. Futbolumuzu ileriye taşımak için bu noktada çalışmalar yapmak şart. Ambargolar altında futbol oynamak da ülke futbolu olarak en büyük şanssızlığımızdır. Umarım bir gün ülkemize uygulanan ambargolar kalkar” ifadelerini kullandı.

img_5511.jpg

Bu haber toplam 2494 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.