Ekonomik sıkıntı Zihni’nin takımını da etkiledi

Ekonomik sıkıntı Zihni’nin takımını da etkiledi

İngiltere’nin alt ligleri olan Ulusal Liglerinde yer alan birçok takım, Covid-19 nedeniyle yaşadıkları gelir azlığı sonrasında ekonomik sıkıntı yaşarken, bu kulüplerden bir tanesi de Kıbrıslı Türk Zihni Temelci’nin formasını giydiği Madistone oldu.

A+A-

Gönüllü olarak forma giyecek oyuncularla yola devam etme kararı alan Maidstone’da Zihni Temelci bu duruma rağmen oynamaya devam edecek.

 

Gönüllü oynayacak olanlar forma giyecek

Bir süre önce güney ve kuzey ulusal liglerindeki kulüpler ekonomik sıkıntılara vurgu yaparken, lig müsabakaları askıya alındı. Yaşanan son gelişmelerle beraber henüz herhangi bir çözüm bulunamayınca Zihni’nin formasını giydiği Maidstone da kulübü ayakta tutma adına radikal kararlar üreterek sezon sonuna kadar oyunculara ödeme yapılamayacağını, gönüllü olarak forma giymek isteyen oyuncuların takımda kalabileceğini üzülerek duyurdu.

 

Kontrat durumu da olumsuz etkilendi

Yaşanan bu gelişme sonrasında temsilcimiz Zihni Temelci’nin yakın zamanda beklediği resmi kontrat durumu da olumsuz etkilendi. Ligdeki kulüplerin görüşlerinin alınacağı, ona göre liglerin devam edip etmeyeceğinin de kesinlik kazanacağı bilgisi edinildi.

 

Zihni oynamaya devam edecek

Ligde yer alan kulüplerle beraber Maidstone United’da yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle aldığı radikal kararlar sonrasında Zihni Temelci’nin ligin devamı halinde takımında kalıp oynamaya devam edeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 1930 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler