Zihni’den dönüş kararı

Zihni’den dönüş kararı

Futbol hayatını İngiltere’de sürdüren Zihni Temelci, adaya geri dönüyor

A+A-

Futbol hayatını İngiltere’nin alt lig ekiplerinden Maidstone United takımında sürdüren Zihni Temelci, adaya dönüş kararı aldı. Serbest statüde olan yetenekli oyuncu, devam eden liglerin sona doğru gelmesinden dolayı takımların transfere öncelik vermemesi neticesiyle geri dönmeye karar verdi.

Yenicami altyapısından yetiştikten sonra önce Türkiye’de Göztepe’de, ardından 2019 yılında İngiltere’nin Ulusal Güney Ligi ekiplerinden Maidstone United forması giymeye başlayan Zihni Temelci, 2020 yılında dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle duran liglerden ötürü yaz aylarında Kıbrıs’a geri dönmüştü.

2020 yılı sonuna doğru yeniden İngiltere’ye dönen Zihni’nin İngiltere 3. Lig (League 2) ekiplerinden Dagenham & Red takımına transferi söz konusu olsa da bu transfer gerçekleşmemiş, yetenekli futbolcu yeniden Maidstone United takımına dahil olmuştu. Covid-19 salgını nedeniyle duraksayan ligde kontrat imzalama ihtimali yükselen ve bu doğrultuda müsabakalara çıkan Zihni, bu kez ligdeki takımların finansal sıkıntı yaşaması ile beraber sezonun duraksaması sorunu ile karşılaştı. Ardından alınan karar doğrultusunda mevcut sezonun iptal edilmesi ve oynanmamış sayılması ile birlikte Zihni serbest statüde olduğu takımdan ayrılma kararı almıştı.

 

Sezonların sona doğru gelmesi en önemli etken

Diğer liglerde sezonun sonuna doğru gelinmesi, serbest statüde olmasına rağmen Zihni’nin yaptığı görüşmeler sonrası herhangi bir kulüple anlaşamaması, beraberinde adaya geri dönüşü getirdi. Yenidüzen’e konuşan Zihni, yaptığı temaslar sonucunda sezonun sonuna doğru gelinmesinden dolayı kulüplerin transfere öncelik vermemesinden dolayı geri dönmeye karar verdiğini ifade etti. Zihni’nin ilerleyen günlerde adaya dönmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 2269 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler