Drag Derneği, yarışçılarıyla birlikte Kepez’e gidiyor

Drag Derneği, yarışçılarıyla birlikte Kepez’e gidiyor

Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği, 8 kişilik üst düzey görevli ekibi ile ve 6 ekipten oluşan yarışçı grubuyla Antalya’da organize edilecek olan 2023 Kepez Mahalli Oto Drag Yarışı’nda görev almak üzere Antalya’ya gidiyor

A+A-

Kepez Otomobil ve Motorsporları Kulübü’nün organize ettiği 2023 Kepez Mahalli Oto Drag Yarışı 8-9 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da, Kepez Drag Pisti’nde yapılıyor. Ülkemizde başarılı bir şekilde Drag yarışları organize eden Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği, Kepez Otomobil ve Motorsporları Kulübü’nün davetlisi olarak Antalya’ya gidiyor. Başkan İsmet Tufan, dernek yöneticileri ve üst düzey görevliler; Talmaç Başkaya, Samim Mamülcü, Tolga Tekin, Süleyman Aşina, Veli Muslu, Tibet Başkaya ve Kemal Akeler’den oluşan ekip, yarış günü Teknik Kontrol, Start Hakemliği, Zamanlamanın tutulması ve Eşleştirmelerin yapılması gibi önemli görevler üstlenerek 7 Temmuz Cuma günü adadan ayrılacak.

 

6 ekibimiz yarışacak

81 ekibin kayıt yaptırdığı 2023 Kepez Mahalli Oto Drag sezonunun ilk yarışı, 8 Temmuz’da sürelerin alınmasıyla başlayacak. Ülkemizden de 6 önemli yarışçının mücadele edeceği yarışta eşleşmeler 9 Temmuz Pazar günü yapılacak. Audi RS3 aracıyla Aykan Kalay 9 saniye sınıfında, Tofaş Turbo aracıyla İbrahim Alkan 10 saniye sınıfında, Kaan Soyal Audi S3 aracıyla 11 saniye sınıfında, Ömer İşlek VW Polo aracıyla 11 saniye sınıfında, Mehmet Karadeniz Honda Integra aracıyla 12 saniye sınıfında ve Ömer Özdemir Golf 2 aracıyla 12 saniye sınıfında yarışacak.

 

Görevli Listesi:

Ekip Lideri: Talmaç Başkaya

Race Amerika Operatörü: Tolga Tekin

Süre Kayıtları Tutulması: Süleyman Aşina

Netice ve Eşleşmeler: İsmet Tufan

Start: Samim Mamülcü

Start: Veli Muslu

Eşleşmeler ve Kapalı Park: Tibet Başkaya

Teknik Kontrol: Kemal Akeler

 

Yarışçılar:

Aykan Kalay – Audi RS3 – 9 Saniye

İbrahim Alkan – Tofaş Turbo – 10 Saniye

Kaan Soyal – Audi S3 – 11 Saniye

Ömer İşlek – VW Polo – 11 Saniye

Mehmet Karadeniz – Honda Integra – 12 Saniye

Ömer Özdemir – Golf 2 – 12 Saniye

 

Bu haber toplam 2934 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.