“Doğru ve iyi oynayarak galip geldik”

“Doğru ve iyi oynayarak galip geldik”

Aksa Süper Lig’e tarihinde bu sezon yükselen, özellikle son iki haftada elde ettiği galibiyetlerle adından söz ettiren Mesarya’nın deneyimli kalecisi Hasan Piro, ilk üç haftalık dönemi ve oynayacakları Yenicami maçını değerlendirdi.

A+A-

Ligin ilk haftasında Lefke karşısında şanssız mağlup olduklarını, Ocak ve Kaymaklı maçlarında doğru ve iyi oynayarak galip geldiklerini belirten Piro, “Belki de üçte üç yapabilirdik” açıklamasını yaptı.

 

Piro: İlk hafta şanssız mağlup olduk

Ligin ilk haftasında kendi sahalarında mağlup oldukları Lefke maçı ile ilgili konuşan Hasan Piro, “İlk hafta yerimizde Lefke’ye mağlup olduk. Biz daha istekli ve arzuluyduk galibiyet için ama Lefke bir pozisyonda golü buldu, çeviremedik ve mağlup olduk” dedi. “Sonrasında Türk Ocağı ve Kaymaklı deplasmanlarında doğru ve iyi oynayarak galip geldik” diyen Piro, “Tarihinde ilk kez Süper Ligde mücadele eden bir takım için güzel bir başlangıç oldu diyebilirim ilk 3 haftada. Belki de 3’te 3 de yapabilirdik ama ilk hafta şansız mağlup olduk” şeklinde konuştu.

 

“Yenicami ile güzel bir maç olacağını düşünüyorum”

Ligde bu hafta Pazar günü Yenicami ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili görüşlerini aktaran deneyimli kaleci, “Zor maç olacak ama bu hafta iyi hazırlanıp yerimizde galibiyet almak istiyoruz” dedi. Hasan Piro, “Yenicami de iyi bir takım. Biz de şu an iyi durumdayız. Sakat arkadaşlarımız da iyileşiyor. Güzel maç olacağını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

 

Bu haber toplam 755 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.