Demirpençe Turnuvası Değirmenlik’in

Demirpençe Turnuvası Değirmenlik’in

Bu yıl ilk kez düzenlenen Erbay Demirpençe Anı Turnuvası, Değirmenlik 2006-2007-2008 doğumlu çocukların şampiyonlukları ile tamamlandı.

A+A-

Turnuvaya Değirmenlik, Gönyeli, Cihangir, Serdarlı, K.Kaymaklı, Mesarya ve Merit A.Yeşilova takımları katıldı. KKTC Galatasaray Futbol Okulu ise, turnuvaya 2 saat kala gelmeyeceğini bildirdi.

A grubunda Değirmenlik Gönyeli’yi 5-1, Cihangir’i 4-1, Serdarlı’yı 4-0 yenerek grubunu lider tamamladı. Gönyeli de Serdarlı’yı 10-0 ve Cihangir’i 6-0 yenerek grubu ikinci tamamladı.

Cihangir - Serdarlı maçı ise 4-1 Cihangir’in üstünlüğü ile sonuçlandı.

B Grubu’nda Merit A.Yeşilova K.Kaymaklı’yı 1-0, Mesarya’yı 4-0 yenerek grubunu lider tamamladı. Grubun ikincilik maçında K.Kaymaklı ile Mesarya 1-1 berabere kaldı ve K.Kaymaklı avarajla grubunu ikinci bitirdi.

 

Yarı finaller çekişmeli geçti

Turnuvanın ikinci günü oynanan yarı final maçlarında Değirmenlik - K.Kaymaklı maçında 3-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-3’e getirip uzatmaya taşıdı ve uzatma bölümünde bulduğu iki golle adını finale yazdırdı.

Diğer yarı final maçında ise Merit A.Yeşilova normal sürenin son dakikalarda bulduğu golle maçı 2-2’ye getirdi ve uzatmada bulduğu iki golle adını finale yazdırdı.

3’üncülük maçında Gönyeli ve K.Kaymaklı 1-1 biten maç sonunda, penaltılarla rakibini yenen K.Kaymaklı turnuvanın 3’üncüsü oldu.

 

Finalde Değirmenlik üstünlüğü

Final maçında Değirmenlik, Merit A.Yeşilova’yı 3-2 yenerek, eski başkanları adına düzenlenen turnuvayı şampiyon bitirdi. Bu yıl ilk kez düzenlenmesine rağmen çok güzel geçen turnuvada bütün takımlar ve hocaları mutlu ayrıldı.

Merhum Erbay Demirpençe’nin oğluları Mehmet Demirpençe ve Mustafa Demirpençe ise turnuva sonunda yaptıkları açıklamalarında; turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam etmesi dileğinde bulunarak, turnuvada emeği geçen Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Emir Ali Öztüccar, Yönetici Ahmet Ercüment ve turnuvanın planlamasında, organize edilmesinde çok emeği geçen Değirmenlik Alt Yapı Koordinatörü ve Hocası Aziz Mahsucu’ya teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.