“Daha iyisini yapmaya çalışacağız”

“Daha iyisini yapmaya çalışacağız”

Mesarya’da yeni sezon hazırlıkları 18 Temmuz’da başlayacak

A+A-

“GEÇTİĞİMİZ YIL TECRÜBE OLDU”… Süper Lig ekibi Mesarya Spor Kulübü’nün teknik sorumlusu Nazım Aktunç: “Kesinlikle geçtiğimiz yıl tecrübe oldu. İlk defa Süper Lig’de oynayan oyuncular, yer alan bir kulüp vardı. Bunun üstesinden geldik. Bu sene daha iyisini yapmaya çalışacağız”

 

Geçtiğimiz yıl tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden ve başarılı bir sezonu geride bırakan Mesarya Spor Kulübü, yeni sezonun ilk çalışmasını 18 Temmuz’da sahasında gerçekleştirecek. 28 Haziran’da oyuncularla toplantı yapılarak bireysel antrenman programları hakkında bilgi verilirken, 15-16 Temmuz tarihlerinde de yapılacak yağ ölçümleri ve testlerin ardından 18 Temmuz’da 2022-23 sezonu saha çalışmaları başlayacak. Sarı kırmızılı ekip hazırlık döneminde 9 hazırlık maçı oynayacak. İlk hazırlık maçı ise 6 Ağustos’ta Esentepe ile olacak.

 

Aktunç: “Kesinlikle geçtiğimiz yıl tecrübe oldu

Yeni sezonla ilgili düşüncelerini aktaran Mesarya teknik sorumlusu Nazım Aktunç, bu yıl da başarı hedeflediklerini ancak kendileri için en önemli olan şeyin Mesarya’nın Süper Lig kulübü olmasının altını çizdi. “Hem yönetimimizin, hem teknik heyet ve sponsorumuzun amacı bu” diyen Aktunç, “Kesinlikle geçtiğimiz yıl tecrübe oldu. İlk defa Süper Lig’de oynayan oyuncular, yer alan bir kulüp vardı. Bunun üstesinden geldik. Bu sene daha iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

 

“Ekonomiye dikkat etmemiz lazım”

Hazırlık dönemini geçtiğimiz yıldan daha farklı düşündüklerini, oyuncuların başladıkları bireysel antrenmanla beraber farklı ve güzel bir hazırlık dönemi ile lige iyi girmek istediklerini aktaran Nazım Aktunç, bütçeyi biraz daha dengeli kullanma adına kamp yapmayı düşünmediklerini, kamp dönemini kendi tesislerinde sabah akşam olacak şekilde geçireceklerini aktarırken, “Ekonomik duruma çok dikkat etmemiz lazım. Bundan dolayı kamp yapmadık. Yönetimle de öyle bir düşünce oluştu” ifadelerini kullandı.

 

“Mütevazi bir kadromuz var”

Geçtiğimiz yıla göre çok değişen bir kadroları olduğunu, yaklaşık 10 ismin ayrıldığını ve kiralıktan dönen oyuncuların tümüne yakınını kullanacaklarını söyleyen Nazım Aktunç, “Mütevazi bir kadromuz var. İyi çalışan, sisteme bağlı, izleyenlere zevk veren ve iyi futbol oynayan bir takım lafını tekrar dile getirmek istiyoruz. Disiplinde d ligin rengini bozmayacak bir takım, doğru futbol oynayan bir takım olma amacındayız. Ligde de ne kadar ileriye gidebilirsek gideceğiz” şeklinde konuştu.

 

“Futbolcularıma anlayışları için teşekkür ederim”

Serbest transfer hakkından Çağrı Kıral ve Mehmet Özeralp’i kadrolarına kattıklarını hatırlatan Nazım Aktunç, bir kaleci ve orta saha veya ön bölgeye bir yerli daha takviye yapmak istediklerini söyledi. Yabancı oyuncu haklarını forvete kullanmak istediklerini söyleyen Aktunç, “Kesinlikle maliyeti yüksek yerli veya yabancı almayacağız. Ekonomiyi dengelemek istedik. İyi gençlerimiz var, onlara önem vermeye devam edeceğiz. İç transferde de oyuncularıma çok teşekkür ederim. Anlayış gösterdiler, kulübü ve oyuncuları koruyacak şekilde anlaşma sağladık, onlarla da sözleşme imzalayacağız” dedi.

 

Bu haber toplam 827 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.