“Daha iyi bir Mesarya izlettirmek istiyoruz”

“Daha iyi bir Mesarya izlettirmek istiyoruz”

AKSA Süper Lig’in sarı kırmızılı ekiplerinden Mesarya’da ikinci devre hazırlıkları yoğun geçiyor. Teknik sorumlu Nazım Aktunç, ikinci devrede daha iyi bir Mesarya izlettirmeyi hedeflediklerine vurgu yaptı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya’da teknik sorumlu Nazım Aktunç YENİDÜZEN’e bilgiler verdi. 5 Ocak’ta başlayan ikinci devre hazırlıklarının verimli bir şekilde devam ettiğini belirten Aktunç, oyuncuların istek ve arzulu olduğunu ve kolej havasında olduklarını söyledi. Ligin ilk devresine oranla daha iyi bir Mesarya izlettirmek istediklerini ifade eden Nazım Aktunç, kupada da hedeflerinin sonuna kadar gitmek olduğunu dille getirdi.

 

"Çalışmalarımız yoğun ama verimli geçiyor"

5 Ocak’ta başlayan ikinci devre hazırlıklarını değerlendiren Aktunç, şu ana kadar çalışmaların verimli geçtiğini belirtti. Yeni transfer edilen oyuncularla, takımdaki oyuncuların kısa bir zamanda uyum sağladığını belirten genç teknik adam şöyle konuştu: Belirgin bir şekilde eksik olan bölgelerimize transferlerimizi yaptık. Zaten kaliteli bir ekiptik. Buna bir de kaliteli transferler eklenince, kadromuz daha iyi oldu. Hazırlıklarımıza 5 Ocak’ta başladık, geçtiğimiz gün Mağusa’daki 3 günlük kampımızı da tamamladık. İkinci devreye her takım gibi biz de en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İkinci devre başlangıcı öncesinde Çarşamba günü Miracle Değirmenlik ile Cumartesi günü de İncirli ile hazırlık maçlarımız devam edecek.”

 

“Hedefimiz daha çok puan toplamak, kupada sonuna kadar gitmek”

Ligin ikinci devresi hakkında da değerlendirmelerde bulunan sarı kırmızılı ekibin teknik sorumlusu Nazım Aktunç şöyle devam etti: “İlk devreye iyi başlamıştık ama sonrasında istikrarsız sonuçlar aldık. İlk yarıda şanssızlıklar da peşimizi bırakmadık. Şimdi ilk yarıdan daha tecrübeliyiz ve nokta transferler de yaptık. Her zaman ikinci yarılar daha zor geçer, ben bu sezon da böyle olacağını düşünüyorum. Çok çekişmeli bir ikinci yarı izleyeceğiz. Biz Mesarya olarak bu zor sürecin üstesinden gelmek istiyoruz, bunun için de yeterli güce sahibiz. İkinci yarıdaki hedefimiz, ligde ilk yarıya oranla daha iyi bir Mesarya izlettirmek ve ikinci yarıda daha fazla puan toplamak, kupada da sonuna kadar gitmektir. Mesarya olarak bu iki hedefi gerçekleştirmek için kenetlenmiş durumdayız.”

 

“Sahamız ikinci devreye yetişecek”

İç saha maçlarını Paşaköy 100. Yıl Stadı’nda oynayan Mesarya, devre arasında sahanın zeminine bir ara ekim yapıldığı için antrenmanlarını başka sahalarda gerçekleştiriyor. Nazım Aktunç, sahanın ikinci devreye hazır hale geleceğini belirtti.

 

Mesarya’nın ilk devredeki karnesi

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Mesarya, ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir performans sergiledi. 15 maç sonunda 20 puan toplayarak devreyi 11’inci sırada tamamlayan sarı kırmızılı ekip, devre arasında yaptığı transferlerle dikkat çekiyor. Sarı kırmızılı ekip deneyimli oyunculardan Candy Agbane, Ertaç Taşkıran, Bilal Ceylan ve Remzi Betmezoğlu gibi isimleri renklerine bağladı.

mesarya-transfer.jpg

Bu haber toplam 767 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.