Çetinkaya ecel terleri döktü: 4-5

Çetinkaya ecel terleri döktü: 4-5

Çetinkaya iki farklı geriye düştüğü, iki penaltıdan yararlanamadığı maçta Mesarya ile önce eşitliği yakaladı, sonra uzatmada bulduğu gollerle de kupada tur atladı.

A+A-

STAT: Paşaköy 100. Yıl Stadı

HAKEMLER: Fehim Dayı, İbrahim Katmer, Mehmet Çelik

MESARYA: Ahmet Zahlül, Volkan Göktürk, Orhan Kalaycı, Nahit Çavuşoğlu (Dk.72 İbrahim Çıdamlı), Arda Sözcü, Abdullah Erol, Halil Türen (Dk.110 Eren), Mehmetali Öztemiz (Dk.79 Okan Göktürk), Mehmet Burçaklı, Mustafa Kermeoğlu, Yusuf Altıner

ÇETİNKAYA: Kani Çeliker, Tunç Özgürgün (Dk.95 M. Söker), Burak Emir, Hakan Karacaoğlu, Herve Amani, Mustafa Yaşınses, Doğukan Demirman (Dk.46 Recep), Allen Assogba, Toykan Hacet (Dk.119 Cemal), Ceylan Taneri, Batuhan Calban

GOLLER: Dk.32 (P) ve 69 (P) Arda Sözcü, Dk.52 Orhan Kalaycı, Dk.100 Okan Göktürk (Mesarya) – Dk.55 Toykan Hacet, Dk.76 ve 90+3 Mustafa Yaşınses, Dk.102 ve 105 Herve Amani (Çetinkaya)

KIRMIZI KART: Dk.106 Okan Göktürk (Mesarya)

 

Nicosia Group Kıbrıs Kupası 1. Tur maçında Birinci Lig’den Mesarya ile Süper Lig’den Çetinkaya karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan ve toplam 9 golün atıldığı maçta tur atlayan taraf 5-4’lük skorla Çetinkaya oldu. Normal süresi 3-3 biten maçta Mesarya iki kez iki farklı üstünlük yakalamasına rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. Çetinkaya 85 ve 87’nci dakikalarda kazandığı iki penaltı atışından birinde Mustafa Yaşınses ile kaleciyi geçemedi, ikincide yine Yaşınses topu dışarı gönderdi. Ancak Mustafa Yaşınses 90+3’üncü dakikada kaydettiği golle maçın 3-3’lük skorla uzamasını sağladı. Çetinkaya uzatmada Amani’nin kaydettiği gollerle maçı 5-4 kazanarak zorlandığı mücadelede turlayan taraf oldu.

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.