Çanakkale’de imzalar peş peşe

Çanakkale’de imzalar peş peşe

Birinci Lig’de sezona Süper Lig hedefi ile hazırlanan Dem’s Construction Çanakkale’de transferler devam ediyor.

A+A-

Yeni sezonda zirveye oynayacak bir takım kurmak için kolları sıvayan Mağusa’nın yeşil beyazlı ekibinde Süleyman Can yönetimi, anlaşmaya varılan futbolculara Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda resmi imzaları attırmayı sürdürüyor.

                                                      

Dört takviye

Teknik direktör Ahmet Ogan’nın verdiği rapor doğrultusunda istenilen futbolcularla yapılan görüşmelerin ardından anlaşmaya varılarak kadroya dahil edildi. 1. hazırlık dönemi çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Çanakkale’de ihtiyaç duyulan mevkiler için anlaşmaya varılan Orhan Kalaycı, Sami Ergazi, Mehmet Yardımcı ve Sezer Sezer’den oluşan 4 futbolcuyu takım kadrosuna katarak önemli takviyeler yaptı.

 

İmzalar atıldı

Mağusa Türk Gücü ile anlaşarak Orhan Kalaycı, Sami Ergazi bonservisli, Mehmet Yardımcı’yı kiralık, İncirli’den ise Sezer Sezer’i kiralık olarak transfer eden Dem’s Construction Çanakkale’de başkan Süleyman Can, Asbaşkan ve Futbol Federasyon temsilcisi Abbas Mendeli, teknik direktör Ahmet Ogan’ın katılımıyla Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda resmi imzalar atıldı.

Hedefi zirve olarak belirleyen Çanakkale başkanı Süleyman Can yönetimi daha önce Uvanç Recaioğlu, Barın Bozak, Anıljan Jorayev’i renklerine bağlayarak ilk resmi transferleri gerçekleştirmişti. Çanakkale görüşmekte olduğu bir iki futbolcu ile de anlaşma noktasına gelirken kısa sürede imzaların atılması bekleniyor.

 

 

Bu haber toplam 644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.