Çanakkale’de yeniler imzaladı

Çanakkale’de yeniler imzaladı

Birinci Lig ekibi Dem’s Construction Çanakkale Spor Kulübü’nde yeni sezon hazırlık çalışmaları devam ederken, takımın ihtiyaç duyulan mevkiler içinde daha önceden anlaşmaya vardığı oyunculara resmi imzalar attırılmaya başlandı.

A+A-

Ligde zirveye oynayabilecek kadro kurmak için kolları sıvayan başkan Süleyman Can yönetimi Mağusa Türk Gücü’nden Uvanç Recaioğlu, Barın Bozak, Anıljan Jorayev ile anlaşmaya vararak kadrosuna kattı.

Mağusa Türk Gücü ile anlaşarak Uvanç Recaioğlu, Barın Bozak, Anıljan Jorayev’i kiralık olarak transfer eden Çanakkale’de başkan Süleyman Can, Asbaşkan ve Futbol Federasyon temsilcisi Abbas Mendeli, teknik direktör Ahmet Ogan’ın katılımıyla Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda resmi imzalar atıldı.

İlk resmi kiralık transferleri gerçekleştiren Gazimağusa’nın yeşil beyazlı takımında transfer çalışmaları sürüyor. Çanakkale başkanı Süleyman Can yönetimi, Uvanç Recaioğlu, Barın Bozak, Anıljan Jorayev’i renklerine bağlayarak ilk resmi transferleri gerçekleştirmesinin ardından görüşmekte olduğu bazı futbolcular ile de anlaşma noktasına geldiği ve hafta başı imzaların atılması bekleniyor.

Bu haber toplam 670 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.