Burak'tan şok karar: "Kimseye boyun eğmedim..."

Burak'tan şok karar: "Kimseye boyun eğmedim..."

Yerli transfer döneminde en çok konuşulan oyunculardan biri olan Burak Koçar, şok bir karar aldı. Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, aktif futbol yaşantısını sonlandırdığını açıkladı.

A+A-

Ülkemizin golcü oyuncularından Burak Koçar, aktif futbol hayatını noktaladığını açıkladı. Koçar, yeni kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

İşte o açıklama: 
"Bugünden itibaren aktif futbol yaşantımı sonlandırmış bulunmaktayım bu kirli futbol düzeninde her zaman oynadığım takım için elimden geleni yaptım ve şerefimle bu yerlere kadar geldim futbol hayatım ve normal yaşantımda kimsenin oyuncağı olmadım. Kimseye boyun eğmedim sadece parasının gücüne güvenip sporu desteklemiş gibi görünen ve bizim gibi futbolcuların üzerimizden milyonları kazanan sözde spor sever abilerimiz olduğu sürece benim gibi çoğu genç hayatta en çok sevdiği işi bırakır ve bu iş böyle devam eder. Unutmayın ki, birinin sevgisini saygısını istemekle kazanamazsınız. Bunun için emek ister yürek ister.

Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Futbolun bana kazandırdığı abilerime, kardeşlerime bir yanlışımız olduysa affola... Sakın benim için üzülmesin Hakan ve Ebru Törehan. Benim onlara hakkım helal olsun. Her zaman onlar benim ailem ve ben bu ailenin bir parçasıyım. Belki bir futbolcusunu kaybetti ama ömür boyu bir kardeşlik kazandı. Kısa vadede her zaman kötüler kazanır, doğrudur ama uzun zamanda ben daha kazananı görmedim çünkü yukarıda bir Allah var ve bugüne kadar beni hiç yanıltmadı.. Herkes sever biz ölürüz"

Neler yaşandı?

Ligin ilk devresinde Miracle Değirmenlik forması giyen ve ligde 10 gol atan Burak Koçar, Miracle Değirmenlik tarafından taahhüt edilen çekin ödenmemesi sonrası Göçmenköy'e geri dönmek durumunda kalmıştı. Göçmenköy, konuyla ilgili Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na başvuru yapmış, başvurusu kabul edilmiş ve KTFF’nin Yönetim Kurulu kararıyla talimat gereği Koçar'ın Göçmenköy'e dönmüştü. Konu, spor kamuoyunda günlerce konuşulurken, Miracle Değirmenlik kulübü Başkanı Hakan Törehan, süreç içerisinde yaptığı açıklamalar nedeniyle 100 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.