“Bu şampiyonluğu Fikri arkadaşımıza armağan ediyoruz”

“Bu şampiyonluğu Fikri arkadaşımıza armağan ediyoruz”

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, 7-0 kazandıkları Alsancak Yeşilova maçının ardından YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Oraloğlu, gelecek hafta Yenicami deplasmanında resmiyet kazandıracakları şampiyonluklarını bir süre önce hayatını kaybeden Fikri Arkıner’e armağan ettiklerini belirtti.

“Öncelikle bu şampiyonluğu, veya önümüzdeki hafta resmileşecek olan şampiyonluğu Fikri arkadaşımıza armağan etmek istiyorum. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun” diyen Ali Oraloğlu, “Fikri arkadaşımız gerçek MTG’liydi. Kulüp için çok büyük emekleri vardı. Kendisini kaybettiğimiz zaman bu kupayı Fikri için alacağımıza ant içmiştik. Sağolsun futbolcularım bunu başardılar. Bu yolculukta emeği olan çok insan var. Başta başkanımız, yönetimimiz, teknik heyetimdeki hocalarım, gerçek kahraman futbolcularım… Bu süreçte çok büyük emekler sarf ettiler. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Aileme çok teşekkür ediyorum, bu süreçte bana çok destek oldular” ifadelerini kullandı.

 

“Rakibimize saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum”

“Rakibimize saygı duymamız gerekiyor” diyerek sözlerini sürdüren Ali Oraloğlu, “Rakibimiz zaman zaman kazanarak bizleri motive etti. Dolayısı ile çok güzel bir yarış oldu. Şu an çok büyük bir gol farkı var. Önümüzdeki hafta kupamızı alarak resmileştireceğiz. Dolayısı ile şu an rakibimize bir saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. Onları da kutlamak lazım ama şampiyon bir tanedir, o da Mağusa Türk Gücü’dür. Futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Beşte beş gelen, gol rekoru ile gelen 13’üncü şampiyonluğumuz. Mutlu ve gururluyuz” açıklamasını yaptı.

 

Bu haber toplam 786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.