“Biz hep inandık”

“Biz hep inandık”

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, 7-0 kazandıkları Alsancak Yeşilova maçının ardından YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Başkan Bozkurt, “Tüm oyuncularımı, teknik heyetimi, taraftarımı tebrik ederim. Çünkü bu iş bir inanç işi. Biz hep inandık” ifadelerini kullandı.

 

Bozkurt: Amacımız kupadan çok şampiyonluktu

“Sezon başında beşinci şampiyonluğu almak için çok iddialı bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz” diyen Bozkurt, “Haftaya kazanırsak 82 puanla bir de puan rekorunu kıracağız. Biz göreve geldiğimiz gün beş yılda dört şampiyonluk hedefiyle göreve gelmiştik. Dördüncü şampiyonluğu aldığımızda beşinci şampiyonluğu da alarak rekor kırabiliriz demiştik. Tüm amacımız kupadan daha çok şampiyonluktu” ifadelerini kullandı.

 

“Çok ciddi bir yarış yaşandı”

“Şampiyonlukta bu yıl çok ciddi bir yarış yaşandı. Bunun bir çok etkenleri var” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Bozkurt, “Kıbrıs futbolunda bunları da konuşmamız gerekiyor. Çünkü şu anda Mağusa Türk Gücü ile yarışabilecek takım sayısı bu ligde azken, ligimizi de daha üst seviyeye getirip daha kaliteli yapmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

“Bu iş bir inanç işi”

“Tüm oyuncularımı, teknik heyetimi, taraftarımı tebrik ederim” diyen Bozkurt, “Çünkü bu iş bir inanç işi. Biz hep inandık. Her maçımızı kazanmak için oynadık. Artık gol averajının nasıl kapanacağını da düşünmüyorum. Biz haftaya da çıkıp, kazanmak için oynayacağız. Haftaya da şampiyonluk kupamızı kulübümüze getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 520 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.