“Bu sahada top sürülmez, iki pas yapabilen gelsin”

“Bu sahada top sürülmez, iki pas yapabilen gelsin”

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, Mete Adanır Stadı’nın kötü zemini ile ilgili konuştu

A+A-

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, 3-2 kazandıkları Hamitköy karşılaşması sonrasında Bayrak Radyosu’na açıklamalarda bulundu. Oshan, Mete Adanır Stadı’nın zemininin kötü oluşuna vurgu yaptı.

Başkan Bayar Piskobulu’ya maçtan önce stada silindir almak yönünde ricada bulunduğunu aktaran Oshan, “Başkana maçtan önce rica ettim, sayın başkanım devletin bir silindir almaya parası olmuyor, bir silindir alalım bu sahaya” açıklamasını yaptı.

Uzun zamandır saha zemininin kötü oluşu ile ilgili artık diğer takım antrenörlerinin de konuşmaya başladığını söyleyen deneyimli teknik adam, “Senelerdir söylüyoruz bu sahada oynanmaz. Pazartesi bir silindir bulmaya çalışacağız. Bu sahada top sürülmez, iki pas yapabilen gelsin” dedi. Kupada aynı sahada Yeşilova ile oynayacakları maçın olduğunu belirten Oshan, “Herkes maçtan önce iyi futbol oynanması temennisinde bulunur ama bu sahada iyi savaşmalar, mücadele etmeler denmeli” dedi.

Stat zeminindeki toprağın kalkması gerektiğini sahada hatta çukurlar olduğunu aktaran Oshan, “Bu toprağın kalkması lazım. Bir sahaya 10 santim toprak dökülür mi? Yağmur yağdığında bataklık olur. Bu sahalara bakan arkadaşlar da maçtan önce gelin lütfen. Kulüpler bu sahalara her maç öncesi 700 TL veriyor. Sahaya bakanlara bu para veriliyor. Gelin o deliklere olsun bakın. Günahtır” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 956 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.