“Bir galibiyete ihtiyacımız var”

“Bir galibiyete ihtiyacımız var”

Süper Lig’de kümede kalmak için rakibi Binatlı gibi bir galibiyete ihtiyacı olan Mağusa Türk Gücü, Güzelyurt’tan üç puanla dönüp, gelecek sezonun çalışmasına başlamak istiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz yıl Mağusa Türk Gücü’nü şampiyon yapan, ancak yeni sezonda sağlık sorunları nedeni ile ilk yarıda görevinden ayrılan Teknik Direktör Ali Oraloğlu, geçtiğimiz hafta takımın başına yeniden geçti. Takımdan 17 hafta ayrı kalan Oraloğlu, camia olarak bu kötü günleri atlatmak adına çalışmaktan son derece gurur duyduğunu belirtti. Ali Oraloğlu, “Süper Lig’de kalmak için bir galibiyete ihtiyacımız var, onu da Binatlı maçında alıp, önümüze bakmak istiyoruz” dedi.

 

Oraloğlu, “Bizden önce Değirmenlik ne yapacak?”

Yarın Güzelyurt deplasmanında Binatlı ile karşı karşıya gelecek olan MTG’de teknik adam Ali Oraloğlu “Geçtiğimiz hafta derbide Dumlupınar’ı 1-0 yenerek kaybedilen moral ve motivasyonumuzu kazandık. Binatlı maçına da bu moralle çıkıp kazanmak istiyoruz” dedi. Hafta içinde çok iyi çalıştıklarını, yeni başkan ve yönetimin takımla yakından ilgilendiklerinin altını çizen Oraloğlu, “Bizim ve rakibimiz Binatlı’nın ligde kalması için sadece üç puana ihtiyacı var. Biz bu üç puanı Binatlı maçında almak istiyoruz. Ancak bizden önce kalan haftalarda ligde şu anda düşme potasında bulunan Değirmenlik takımının ne sonuçlar alacağı çok daha önemlidir” dedi.

 

“Önümüzdeki sezonun çalışmalarına başladık, hedef şampiyonluk”

Ligde oynanmamış dört maçlarının kaldığını ve bu karşılaşmaların birinden üç puan aldıkları takdirde ligde kalacaklarını belirten MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “MTG olarak bu işi daha fazla uzatmak istemiyoruz ve Binatlı karşısında galip gelerek matematiksel olarak ligde kalmayı başarmak istiyoruz” dedi. Oraloğlu, “Başkan ve yönetim ile yaptığımız toplantılar sonunda ligde kalacağımızın sözünü verirken, yönetim de bize önümüzdeki sezon yeniden şampiyon olmak için çalışmalar yapacaklarının sözünü verdi. Hatta transfer çalışmalarına şimdiden başlayarak, şampiyon Yenicami’nin ve ülkemizin başarılı futbolcusu Adil Uçar’ı renklerimize bağladık” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2301 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.