Binatlı’nın hedefi puan veya puanlarla dönmek

Binatlı’nın hedefi puan veya puanlarla dönmek

Süper Lig’in 23’üncü haftasında Binatlı lider Yenicami’ye konuk olacak

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in 23’üncü haftasında bugün lider Yenicami’ye konuk olacak olan Binatlı’da hedef puan veya puanlarla sahadan ayrılmak. Güzelyurt ekibinin teknik patronu Gökmen Davutoğlu, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Davutoğlu, Yenicami’nin çok iyi bir takım olduğunu herkesin bildiğini ifade etti.

Davutoğlu: “Henüz bir şey söylemek için erken”

Binatlı teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, ligde son iki haftada 6 puan aldıklarını ancak, henüz daha hiçbir şeyin bitmediğini hatırlatarak dışarıda kalan 24 puandan birçoğunu almak istediklerini söyledi. Alt sıralardan kurtulmak için galibiyetlere ihtiyaç duyduklarını anlatan tecrübeli teknik adam, Binatlı takımının bunu başarabilecek güçte olduğunu ifade etti.

“Rakibimizin gücünün farkındayız”

Gökmen Davutoğlu, bugün çok ciddi bir sınava çıkacaklarını hatırlatarak, Yenicami maçına çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Rakiplerinin gücünün farkında olduklarını yineleyen deneyimli teknik adam, Yenicami’den hiç çekinmediklerini, sahada puan veya puanlar kazanmak için mücadele edeceklerini ifade etti. Gökmen Davutoğlu, karşılaşmada sadece Ayhan Dumacı’nın sarı kart cezalısı olduğundan dolayı forma giyemeyeceğinin bilgisini verdi. Yenicami’ye de başarılar dileyen Davutoğlu, karşılaşmanın centilmence geçmesini temenni etti.   

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.