Binatlı galibiyet istiyor

Binatlı galibiyet istiyor

Son iki haftada aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Binatlı, hafta sonu karşılaşacağı Cihangir maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de ilk hafta Yenicami karşısında iyi futbol ortaya koymalarına rağmen 90+5’de karşılaşmayı kaybeden Binatlı’da, ikinci hafta Doğan Türk Birliği karşısında alınan galibiyeti son iki haftada taçlandıramamanın moralsizliği yaşanıyor. Son iki haftada kalelerinde gördükleri sekiz golle moral ve motivasyon kaybı yaşayan Binatlı’da Teknik Direktör Gökmen Davutoğlu yaptığı açıklamada “İlk haftalar yukarıları hedefleyen takımlarla mücadele ederken, son iki hafta Burak Sarıkaya ve Mehmet Neşe’den sakatlıkları nedeni ile yoksun çıktık. Ancak hafta sonu karşılaşacağımız Cihangir maçına bu iki isim sahadaki yerlerini alacak olmaları bize ayrı bir motive sağlarken, karşılamayı mutlaka kazanmak istiyoruz” dedi.

 

Davutoğlu, “Offor yok, Burak ve Neşe sahadaki yerlerini alacak”

Doğan Türk Birliği karşısında elde edilen galibiyet sonrası Burak Sarıkaya ve Mehmet Neşe’nin sakatlanmaları takımı gerçekten olumsuz yönde etkilediğinin altını çizen Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, “Cihangir karşılaşmasında da gol yollarında etkili isim olan yabancı oyuncu Offor’un cezası nedeni ile yer almayacağını, ancak tüm olumsuzluklara rağmen Cihangir maçını kazanacaklarını” söyledi.

 

“Yaş ortalaması çok genç bir kadro yapımız var”

Geleceğin Binatlı’sını kurmak için bu sezondan başlayarak çok genç bir takım yarattıklarını belirten Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, “Son dört haftada bu genç oyuncuların gösterdiği performanstan kendisi ile birlikte tüm camianın memnun olduğunu” söyledi. İlk dört haftada hedefi yukarılar olan takımlarla mücadele ettiklerinin altını çizen Davutoğlu, “Bu dakikadan sonra bire bir rakip takımlarla mücadele edecekleri ve bu rakipler karşısında elde edeceğimiz sonuçlar bizim farkımızı ortaya koyacak” dedi.   

Bu haber toplam 1852 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.