Betmezoğlu: Gol kralı olduğum için çok mutluyum 

Betmezoğlu: Gol kralı olduğum için çok mutluyum 

Süper Lig'de 25 golle Gol kralı olan Remzi Betmezoğlu SPORYENİ'ye konuştu, "Hem takımım adına, hem de kendi adıma bunu yaşadığım, Gol kralı olduğum için çok mutluyum" dedi.

A+A-

AKSA Süper Lig'in 30 haftalık bölümü tamamlanmasıyla ligin Gol Kralı Mesarya'nın golcü oyuncusu Remzi Betmezoğlu oldu. 

Sezonun ilk devresinde Türk Ocağı, ikinci devresinde de Mesarya forması giyen Betmezoğlu, 25 golle ligin kralı oldu. 

Remzi Betmezoğlu, ligin son haftasında Baf Ülkü Yurdu filelerini 3 kez havalandırmış, bu maçın ardından 25 gole ulaşmıştı. 

SPORYENİ'ye düşüncelerini aktaran Betmezoğlu, "Hem kendi adıma, hem de takımım adına bunu yaşadığım için çok mutluyum" dedi.

Oyuncu düşüncelerini şöyle paylaştı:

"Gol krallığı hayal ettiğim bir şeydi. Hayalimin gerçek olması için de fazlasıyla çalışıp elimden geleni yaptım. İlk devreyi Türk Ocağı'nda geçirdim. Sezona ne kadar kötü başlasak da hem kendi adıma, hem takım adına sonlara doğru kendimizi toparladık. Benim de performansım arttı ve gol atmaya başladım. 2. devre Mesarya'ya ilk gittiğimde biraz çekingenlik yaşadım ama oradaki takım arkadaşlarım, hocalarım, köy halkı ve yöneticiler bana sanki yıllardır orada oynuyormuşum hissini verdi. Bunu hissedince adapte olmaya başladım ve bu da bana bu başarıyı getirdi. Hem takımım adına, hem de kendi adıma bunu yaşadığım, Gol Kralı olduğum için çok mutluyum." 

 

Bu haber toplam 942 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.