“Benim için gurur verici”

“Benim için gurur verici”

Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde teknik direktörlük görevini yeni sezonda da Caner Oshan sürdürecek.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde teknik direktörlük görevini yeni sezonda da Caner Oshan sürdürecek. Geçtiğimiz gün sarı lacivertli ekiple yeniden anlaşmaya varan deneyimli teknik adam duygularını YENİDÜZEN’e paylaştı. Tecrübeli teknik adam bu yıl 13’üncü yılını dolduracağını ve bunun gurur verici olduğunu ifade etti.

 

Teknik kadroda revizyon

Doğan Türk Birliği’nde yeni sezon teknik ekipte revizyona gidildi. Caner Oshan’ın eski yardımcıları Afün Girgen ve Çağan Çerkez teknik kadroda yer almazken, Gökhan Güvensoy İdari Menajer olurken yeni teknik kadroda, Celal Keleş ve İbrahim Reis yer aldı.

 

12 yılda 2 şampiyonluk, 1 kupa…

Doğan Türk Birliği, 16 Mayıs 2008 tarihinde gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da başkanlığa yeniden Ünal Aydoğan gelmişti. Yönetim Kurulu aynı akşam 2008-09 sezonu için teknik direktörlük görevine bir önceki sezon şampiyon olarak üst lige yükselen Binatlı’nın hocası Caner Oshan ve Afün Girgen’i getirildiğini açıklamıştı. O günden bu yana teknik direktörlük koltuğunda bulunan Oshan, Doğan Türk Birliği’nde şu ana kadar 2 lig şampiyonluğu (1’i alt lig), 1 de kupa sevinci yaşadı.

 

Oshan: “Mutlu ve gururluyum”

Doğan Türk Birliği ile yeni sezon için de anlaşmaya varan Caner Oshan duygularını YENİDÜZEN’e paylaştı. Deneyimli çalıştırıcı; “Bu yıl yeni bir oluşumla ve yeni arkadaşlarla hedefe doğru ilerlemeye çalışacağız. Doğan Türk Birliği oldukça köklü ve büyük bir camia. Son yıllarda başarıya aç kaldık. Bu kulübü yeniden eski günlerine döndürmek için hep çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Böyle bir camiada 13 yıl gibi uzun bir süre görevde kalmak benim için gurur verici. Mutlu ve gururluyum. Umarım her teknik adam böyle bir gururu yaşamış olur” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler