Basketbolda gözler tüzükte

Basketbolda gözler tüzükte

KKTC Basketbol Federasyonu’nun uzunca bir süredir onaylanmayan yeni tüzüğü ile ilgili kısa sürede onay ile ilgili sonuç alınması bekleniyor.

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu’nun uzunca bir süredir onaylanmayan yeni tüzüğü ile ilgili kısa sürede onay ile ilgili sonuç alınması bekleniyor. Tüzüğün onaylanmasının oldukça zaman alması federasyonun tabir yerindeyse elini, kolunu bağlarken, geride bıraktığımız günlerde yapılan girişimler sonrasında Bakanlar Kurulu’na tüzük önerge olarak gitti. Konu ile ilgili konuşan Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü, tüzük ve diğer konularda atılacak adımların basketbolun faydasına olacağını ifade ederek, netice beklediklerini kaydetti.

 

Sütçü: “Kazanan basketbol olacak”

Basketbolda bir diğer konu ise eylülde yapılacak olağan seçimli genel kurul. Geçtiğimiz hafta yönetimin üyelerle yaptığı toplantı sonrasında güvenoyu almasının ardından mevcut yönetim eylüle kadar görevine devam edecek. Federasyon başkanı Sütçü, “Biz bu süre içerisinde basketbol için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Orhun Mevlit’in ardından başkanlık için aday olacağını ifade eden eski başkan Ertuğ Nasıroğlu’nun adaylıkları ile ilgili soru üzerine Sütçü, “Herkesin bu yarışa girmeye, görüşlerini yaymaya hakkı vardır. Günün sonunda kazanan basketbol camiası olacak” dedi.

Bu haber toplam 5703 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler