“Aday olmayı düşünüyorum”

“Aday olmayı düşünüyorum”

KKTC Basketbol Federasyonu eski başkanı Ertuğ Nasıroğlu, Eylül ayında yapılması planlanan Genel Kurul’da aday olacağını açıkladı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

KKTC Basketbol Federasyonu eski başkanı Ertuğ Nasıroğlu, Eylül ayında yapılması planlanan Genel Kurul’da aday olacağını açıkladı. YENİDÜZEN’e konu hakkında konuşan Nasıroğlu, “Aday olma gibi bir düşüncem var, günü geldiğinde adaylık için gerekli adımları atacağım” dedi.

 

Nasıroğlu: “Aday olma gibi bir düşüncem var”

Basketbol Federasyonu eski başkanı Ertuğ Nasıroğlu, federasyonun 3 yılda bir olağan genel Kurulu’nun yapıldığını, seçimin bu yılda da yine Eylül yapılması planlandığını hatırlatarak, başkanlık seçimi için aday olmayı düşündüğünü söyledi. Nasıroğlu, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede; “Bu yıl yapılması planlanan başkanlık seçimine aday olmayı düşünüyorum. Bu, şu anda sadece bir düşünce. Günü geldiğinde adaylık için gerekli adımları atacağım” ifadelerini kullandı.

 

“Bu koşullarda basketbol niye oynanmasın?”

Coronavirüs (Covid-19) salgını sonrasındaki süreci de değerlendiren Nasıroğlu, Basketbolun temaslı bir spor dalı için başlayamadığını aktararak, ülkemiz koşullarında basketbolun oynanabileceğine vurgu yaptı. Ertuğ Nasıroğlu; “Çok zor bir dönemi atlattık. Bildiğiniz üzere temaslı spor dallarına onay çıkmadı. Sadece futbola onay çıktı, sebebi de futbol açık havada oynandığı için... Hentbol, voleybol ve basketbola henüz onay çıkmış değil. Bu konuda federasyonların yapabileceği bir şey yok. Şu anda bizde korkulacak bir şey yok. Bu koşullarda basketbol niye oynanmasın? Gerekli mercilerin en doğru kararı vereceğini düşünüyorum. Ya yaz aylarında, ya da Eylül ayında yeni sezon öncesinde maçlar oynanmalı” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 5425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler