Badmintonda işbirliği protokolü imzalandı

Badmintonda işbirliği protokolü imzalandı

KKTC Badminton Federasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti Badminton Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

KKTC Badminton Federasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti Badminton Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolde iki ülke arasındaki işbirliğini geliştirmeyi amaçlıyor.

Protokole göre KKTC antrenör ve sporcularının gelişmesi için seminerler ve kurslar düzenlenmesi, hakemlerin görevleri, malzeme yardımı ve karşılıklı işbirliği konusunda maddeler yer alıyor. Ayrıca KKTC Badminton hakemlerinin Türkiye'de, Türkiye Badminton hakemlerinin de Kuzey Kıbrıs’ta maç yönetebilmesi konusunda uzlaşma sağlandı. Bu anlaşma neticesinde Ankara'da düzenlenen U13 Türkiye Şampiyonası’nda KKTC kafilesi ile giden hakemimiz Buğra Sevgin görev yaptı.

 

Özmekik: “Desteğimiz sürecek”

Protokolün imzalanmasının ardından konuşan TC Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, KKTC ile imzalanan protokolün önemine değinirken, 2004 yılından beri sürdürdükleri bu görev süresince KKTC Badminton Federasyonu ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirtti. KKTC Badminton Federasyonu’na her alanda destek olmaya çalıştıklarını da aktaran Özmekik, bundan sonra da desteklerinin artarak süreceğini ifade etti.

 

Deniz: “Çalışmalarımız sürüyor”

Fırat Deniz, Badminton Federasyonu olarak çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ettiklerini, TC Badminton Federasyonu ile kurmuş oldukları yakın ilişki ve diyaloğun neticesinde Kıbrıs'ta Badminton sporunun geliştiğini belirterek, imzaladıkları protokolle işbirliğinin gelişerek artacağını söyledi. Deniz, konuşmasının sonunda Federasyon Başkanı Murat Özmekik'e Kıbrıs Badmintonuna bugüne kadar verdiği ve vereceği destekten dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.