Badmintonda bilgiler tazelendi

Badmintonda bilgiler tazelendi

KKTC Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen Badminton Hakemlik, Antrenörlük ve Sporcu Gelişim Semineri tamamlandı.

A+A-

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından görevlendirilen eğitmen ile düzenlenen seminere katılan hakem ve antrenörler bilgilerini hem tazeleme hem de pekiştirme şansı yakaladı.

KKTC Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz, seminerin sonunda antrenör ve hakemlere katılım belgelerini takdim ederken yaptığı konuşmada seminere katılan ve seminerde görev alan herkese disiplinli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlk bölümü soru-cevap, ikinci bölümü uygulamalı olarak düzenlenen seminere katılan hakem ve antrenörlerin bu gibi etkinliklerle bilgilerinin yeniden tazelendiğini ve pekiştiğini söyledi. Türkiye Badminton Federasyonu ve Spor Dairesi’ne seminerin düzenlenmesinde kendilerine yardımcı olduklarından dolayı teşekkür eden Deniz, bu gibi eğitimleri arttırarak yapacaklarını belirtti.

 

Kırcalı’ya plaket

Başkan Fırat Deniz, eğitimleri yürüten Şaban Kırcalı’ya emeklerinden dolayı teşekkür ederken bir de plaket takdim etti. Seminer Eğitmeni Şaban Kırcalı ise yaptığı konuşmada daha önce Kıbrıs’a turnuvalara katılmak için geldiğini fakat bu sefer seminer vermek için Kıbrıs’ta olduğunu, tüm birikimini ve tecrübesini antrenör, hakem ve sporculara aktarmaya çalıştığını ve Kıbrıs Türk gençliğine yardımcı olmanın kendisini mutlu ettiğini belirtti. Kırcalı, seminer boyunca gösterdikleri ilgi ve öğrenme isteğinden dolayı hem kursiyerlere hem de Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ile Federasyon yönetimine teşekkür etti.

Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.