Badmintonda 25. yıl etkinlikleri sürüyor

Badmintonda 25. yıl etkinlikleri sürüyor

Badminton Federasyonu kuruluşunun 25. Yılı kapsamındaki etkinliklerine Air Badminton Tarsan Cup Gençler Şampiyonası ile devam etti. 

A+A-

Badminton Federasyonu kuruluşunun 25. Yılı kapsamındaki etkinliklerine Air Badminton Tarsan Cup Gençler Şampiyonası ile devam etti. 

Geçtiğimiz Cumartesi Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan Badminton tesislerinde düzenlenen Air Badminton Tarsan Cup Gençler Turnuvası’na katılan sporcular hem eğlenceli anlar geçirdi, hem de ilk kez Air Badminton turnuvasına katılmanın heyecanını yaşadı. Saat 18.30’da başlayan karşılaşmalar gece saat 22.30’da oynanan final karşılaşmaları ile son buldu.

Ödül töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Fırat Deniz kuruluşunun 25 yılını kutladıkları Badminton Federasyonu’nun, her geçen gün daha da büyüdüğünü ve önümüzdeki yıllarda gelişerek, büyüyerek daha yaygın bir spor branşı olması için yönetim kurulu ile birlikte ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Bu anlamlı turnuvaya sponsor olarak katkı koyan Tarsan Çiftlik ve Acapulco Otel' e teşekkür eden Başkan Deniz, sponsorların artık sporun bir parçası olduğunun altını çizerek, sponsorlar ile sporun ve turnuvaların daha renkli daha kaliteli geçmesini sağladığını söyledi.

Başkan Deniz, son olarak düzenlenen Büyükler ve Gençler Air Badminton Tarsan Cup Turnuvası’na katılan sporculara, katkı koyan herkese ve yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkürlerini belirtti.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara madalyaları takdim edilirken 25. Yıla özel yapılan ve katılan tüm sporculara birer anı madalyası verildi.

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.