Badmintona sponsor desteği

Badmintona sponsor desteği

Badminton Federasyonu ile Grandex Finans Ltd. arasında varılan mutabakat sonucunda Badminton Federasyonu Milli Takım formalarının reklam sponsorluğu anlaşması yapıldı. 

A+A-

Badminton Federasyonu ile Grandex Finans Ltd. arasında varılan mutabakat sonucunda Badminton Federasyonu Milli Takım formalarının reklam sponsorluğu anlaşması yapıldı. 

Federasyon binasında gerçekleştirilen törende, Badminton Federasyonu adına Federasyon Başkanı Fırat Deniz ile Grandex Finans Şirketi Direktörü Zehra Avkıran forma reklamı sponsorluk sözleşmesini imzaladı.

 

Deniz: “Bir yıllık anlaşma yaptık. Devamının sözünü aldık”

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Fırat Deniz GRANDEX Finans ile anlaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Federasyon Başkanı ve yönetim kurulu olarak göreve geldikleri ilk günden hedeflerinin çıtayı yükseltmek olduğunu belirten Deniz, GRANDEX Finans ile yaptığımız bu anlaşma genelde ülke sporuna, özelde Badminton sporuna hayırlı olması dileğinde bulundu. 2017-2018 sezonu için bir yıllık bir anlaşma yaptıklarını belirten Deniz, yurt içinde ve yurt dışında Milli Takım olarak katılacakları tüm müsabakalarda ve organizasyonlarda milli forma üzerinde Grandex Finans ismini taşıyacaklarını söyledi. Badminton sporuna 10 yıl hizmet veren Zehra Avkıran’ın GRANDEX Finans adına yapmış olduğu bu katkının devamının geleceğinin sözünü kendisinden almaktan mutluluk duyduğunu belirten başkan Deniz spora yapılan bu katkının diğer firmalara da örnek olması gerektiğini söyledi.

 

Avkıran: “Bu gibi anlaşmalar gençliğe yapılan değerli bir yatırım”

Grandex Finans Şirketi adına imza atan Badminton Federasyonu ilk başkanlığını yapan Zehra Avkıran da yaptığı açıklamada Badminton Federasyonu ile birlikte yaptıkları bu anlaşmadan dolayı gururlu ve sevinçli olduğunu belirtti. Spora her zaman, her yerde destek olunması ve teşvik edilmesi yanında sporu yaygınlaştırmanın önemli olduğunu belirten Avkıran, bu gibi anlaşmaların ülke sporuna ve gençliğine yapılan değerli bir yatırım olduğunu söyledi. Badminton Federasyonu Milli Takımı forma sponsoru olmaktan dolayı GRANDEX Finans ailesi olarak mutlu ve gururlu olduklarını belirten Zehra Avkıran, Badminton Federasyonu başkanı olarak görev yapan Fırat Deniz için de övgü dolu sözlerle bahsetti. Ülke Badmintonunu geliştirmesi yaygınlaştırması ve yaptığı güzel organizasyonlar, sosyal sorumluluk projeleri ve turnuvalar ile tüm KKTC’ye Badminton sporunu en iyi şekilde tanıttığı için Başkan Fırat Deniz’e teşekkür etti.

Bu haber toplam 1704 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.