“Aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz”

“Aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz”

K-Pet Birinci Lig’in kayıpsız lider Mesarya’nın antrenörü Nazım Aktunç, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig’in kayıpsız lider Mesarya’nın antrenörü Nazım Aktunç, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Takımdaki moral ve motivasyonun son derece iyi olduğunu aktaran Aktunç, önümüzdeki süreçte de aynı ciddiyetle hareket edeceklerini belirtti.

 

Aktunç: “Ayaklarımız yere basıyor”

Mesarya antrenörü Nazım Aktunç, ligde geride kalan 6 haftada 18 puan topladıklarını hatırlatarak, gelen sonuçların herkesi sevindirdiğini, yakalanılan özgüvenle de takım ayaklarının yere bastığını söyledi. Aktunç; “Moral e motivasyonumuz son derece iyi… Şu anda iyi bir noktadayız. Alınan sonuçlar sonrasında özgüven yakaladık. Ancak unutulmamalı ki, bu süreç uzun bir maraton. Temkinli olmak zorundayız. Şu an için özgüvenimiz yerinde. Takımın ayakları yere sağlam bir şekilde basıyor. Sezon başından bu yana hem bu takımın kurulmasında, hem de bir dediğimizi iki etmeyen fahri başkanımız Gürkan Onalt’a da sizin aracılığınızla teşekkür ederim. Hem karakteri, hem de duruşuyla bana göre mükemmel bir yöneticilik örneği gösteriyor” dedi.

 

Bağcıl’ı konuk edecek

Birinci Lig’de şu ana kadar kayıpsız bir şekilde 18 puanla yoluna devam eden lider Mesarya, yarın ligin batı ekiplerinden Bostancı Bağcıl’ı konuk edecek. Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Hüseyin Özkan yönetecek. Mesarya, bu karşılaşmayı da kazanıp 7’de 7 yapmak isterken, Bostancı Bağcıl da bu hafta da kazanıp, galibiyetleri seri halline getirmeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 1727 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.