“Artık kazanma zamanımız gelmişti”

“Artık kazanma zamanımız gelmişti”

Mesarya teknik direktörü İsmail Soydan, Türk Ocağı galibiyetini değerlendirdi.

A+A-

Süper Lig’de haftalar sonra kazanan Mesarya’nın teknik direktörü İsmail Soydan maç sonunda açıklamalarda bulundu. Türk Ocağı karşısında kritik bir galibiyete imza attıklarını söyleyen Soydan, “Artık kazanma zamanımız gelmişti” dedi.

Maçın ardından Bayrak Radyosu’ndaki ‘Maç Sonu’ programına açıklamalarda bulunan Soydan şöyle konuştu: “İkinci devredeki ilk galibiyetimizi aldık. Son iki haftadır mağlup olmuyorduk. Artık kazanma zamanımız gelmişti. Maça tempolu ve iyi başladık. Güzel bir galibiyet aldık, mutluyuz, oyuncularımı kutlarım. Şunu söyleyebiliriz ki, Camiamızda bir inanmışlık var. Yönetim de bize inanıyor. Onlar da her gün bizimle beraber. Gelinen aşamada bir galibiyet serisi almak istiyoruz. Ligde heyecanlı, çekişmeli maçlar oynanıyor. Bizim ana hedefimiz, seri yakalayarak yukarıları çıkmak ve Play out dışında kalmak.”

“Zor bir deplasman olacak”

Süper Lig’de gelecek hafta bire bir rakipleri olan Küçük Kaymaklı deplasmanına gitmeden önce de değerlendirmelerde bulunan Soydan, “Küçük Kaymaklı zor bir deplasman olacak. Son iki haftadır kazanıyorlar, moralleri de yerinde. Biz de kazanmak için sahaya çıkacağız. Bence çok çekişmeli ve güzel bir maç olacak. Buradan herkesi maça davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.