Antalya’dan zaferle dönüyorlar

Antalya’dan zaferle dönüyorlar

Antalya’nın Kaş ilçesinde organize edilen 4 günlük Off Road Rally-Raid yarışı, Rally Antiphellos dün tamamlandı. Toplamda 54 ekibin mücadele ettiği yarışta 4 ekibimiz zirveyi ele geçirdi.

A+A-

Türkiye’nin en önemli ve en büyük motorspor organizasyonlarından biri olan Rally Antiphellos, Antalya’nın Kaş ilçesinde 4 günlük bir organizasyon ile yapıldı.  Toplamı 350 kilometre olan yarışta 54 ekip mücadele etti. Ülkemizden de 7 ekibin katıldığı yarışta 4x4 Otomobil Ralli kategorisi genel klasmanına ekiplerimiz ambargo koydu.

Dün geçilen iki kısa etbın ardından uzun ve zorlu Antiphellos Off Road Ralli Raid yarışı tamamlanırken, eski ralli şampiyonlarımızdan Cem Aytaç, İrfan Topcu’nun co pilotluğunda harika bir iş çıkararak birinciliği aldı. Rallinin ikinci gününden itibaren Göksel Macil-Doğu Gürsesler ikilisi ile Halim Kahveciler-Ramadan Uzun ikilisi  zevkli bir çekişmeye girdiler. Sürekli yer değiştiren ve sürekli küçük sorunlar yaşayan fakat harika performanslar sergileyen iki ekibimizden Halim Kahveciler-Ramadan Uzun ikilisi ikinci, ve yine eski Ralli Şampiyonlarımızdan Göksel Macila, Doğu Gürsesler’in co-pilotluğunda üçüncü olmayı başardı. bu sonuçlar ekiplerimiz podyumu kapatmış oldu. Hemen hemen her gün sorunlar yaşayan özellikle rallinin üçüncü gününde lastik patlatarak çok zaman kaybeden bir diğer ekibimiz Zühtü Cumalıgil-Mehmet Karzaoğlu ikilisi ise son gün gösterdikleri performans ile dördüncü sıraya yükselen ekibimiz oldu.

İkinci gün aracını deviren Hilmi Çelebioğlu-Hüsral Çakırlar ikilisi ise tempolarını koruyarak finişe ulaşmayı başaran bir diğer ekibimiz oldu. Serkan Bolçocuk-Ramadan Kıral ikilisi son gün start almazken, mekanik arıza yaşayan Musa Ersoy-Kader Hacıabitoğlu ikilisi ise ikinci gün yarıştan çekilmek zorunda kalmıştı. Ekiplerimiz bugün sabah yurda dönecek.

Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.