Anlamlı işbirliğine imza attılar

Anlamlı işbirliğine imza attılar

Engelliler Spor Federasyonu ile Cimnastik Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı

A+A-

Cimnastik Federasyonu ile KKTC Engelliler Spor Federasyonu arasında protokol imzalandı.

Söz konusu protokol Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu ve Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütçü’nün katılımı ile imzalandı.

Federasyon başkanları Ahmet Akdeniz ile Hasan Sapsızoğlu arasında imzalanan protokol kapsamında Engelliler Spor Federasyonu üyeleri, Cimnastik Federasyonu tesislerini ve/veya teçhizatlarını kullanması ve kurslara ve/veya derslere katılması ve teknik destek sağlanması amaçlandı.

 

Cahitoğlu: Anlamlı bir protokol

Başbakanlık Müsteşarı ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu yaptığı açıklamada iki başkanı tebrik ederek sözlerine başladı. Engelli bireylerin sporun içine çekilmesinin son derece önemli olduğunu belirten Cahitoğlu, bunun gibi her türlü organizasyonlarda destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Çok anlamlı bir protokole imza atıldığını ifade eden Hüseyin Cahitoğlu, iki federasyona da faaliyetlerinde başarı diledi.

 

Sütçü: Desteğe hazırız

Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütçü ise yaptığı açıklamada iki federasyonun faaliyetlerini yakından takip ettiğini, Engelliler Spor Federasyonunun işbirliğine Cimnastik ile devam etmesinin son derece önemli olduğunu söyledi. Spor Dairesi olarak her zaman bu ve benzeri organizasyonlarda desteğe hazır olduklarını ifade eden Sütçü, iki federasyona çalışmalarında başarı diledi.

Bu haber toplam 724 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.