Aktunç: “Daha iyi bir Mesarya olacağız”

Aktunç: “Daha iyi bir Mesarya olacağız”

Süper Lig ekiplerinden Mesarya, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği ilk idmanla birlikte yeni sezonu açtı. Teknik sorumlu Nazım Aktunç, “Amacımız, daha iyi bir Mesarya izlettirmek. Geçen yıldan daha iyi bir Mesarya takımı olmak istiyoruz” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Mesarya geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği ilk antrenmanla birlikte yeni sezon hazırlıklarına resmen başladı.

Sarı kırmızılı ekibin teknik sorumlusu Nazım Aktunç, yeni sezondaki hedeflerini ve hazırlık sürecini YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Geçen sezon lige renk kattıklarını söyleyen Aktunç, bu süreci en iyi şekilde geçirip, bu sezonda daha iyi bir Mesarya izlettirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Sarı kırmızlı ekip geçtiğimiz sezon Süper Lig’i 49 puanla 7’nci sırada tamamlamış, Nicosia Kıbrıs Kupası’nda da çeyrek finalde Mağusa Türk Gücü’ne karşı elenmişti.

Aktunç: “Amacımız daha iyi bir Mesarya izlettirmek”

Mesarya Spor Kulübü’nün teknik sorumlusu Nazım Aktunç YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, çalışmalara başladıklarını ifade ederek, zor bir süreç kendilerini beklediğini söyledi. Aktunç şunları söyledi: “Hayırlısıyla başladık. Zor bir çalışma dönemi olacak. Hem sıcaklar, hem de ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum açısından hem futbolcuları, hem de kulüplerimizi zor günler bekliyor.

Takımımızdan ayrılanlar oldu, takımımıza yeni katılanlar da oldu. İyi bir birliktelik oluşturduk. Bu birlikteliği sahaya ve sezon içerisinde sonuçlara da yansıtmak istiyoruz. Amacımız, daha iyi bir Mesarya izlettirmek. Geçen yıldan daha iyi bir Mesarya takımı olmak istiyoruz.”

“Yerli oyuncu transferini kapattık, yabancımızı getireceğiz”

Hazırlık süreci ve transferler hakkında da bilgi veren Nazım Aktunç, “9 haftalık bir saha hazırlığı olacak. Yurtiçinde kamp yapmayı düşünmüyoruz. Kampı biz tesislerimizde yapacağız. Bu süreç boyunca 9 hazırlık maçı olacak. En iyi şekilde hazırlanacağız. İyi bir program yaptık. Lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Takıma son olarak Ali Üçtaş ve Ahmet Kara transfer edildi. Bir aksilik olmaması durumunda başka yerli oyuncu transferi yapmayacağız. Hücum hattına görüştüğümüz yabancı bir yabancı oyuncu var. O konuda da gerekli çalışmalar yürütülüyor. En kısa zamanda oyuncuyu adaya getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Önemli isimler transfer edildi

Ligin sarı kırmızılı ekibi şu ana kadar Mehmet Özeralp, Çağrı Kıral, Süleyman Langer, Ahmet Kara, Ali Üçtaş’ı transfer ederken, geçtiğimiz sezon kiralanan Eren Aktaş, Emre Aktaş ve Mehmet Ali Öztemiz takıma geri döndü.

Bu haber toplam 1139 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.