Açılış Denner-Topçu ikilisinden

Açılış Denner-Topçu ikilisinden

Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışı tamamlandı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun Şeker Sigorta katkılarıyla düzenlemiş olduğu, 2018 Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası birinci yarışı olan Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışı, 17 aracın katılımıyla gerçekleşti.

St. Hilarion Kalesi’nde oldukça kalabalık bir seyirci topluluğu içerisinde gerçekleşen Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışı deneme geçişi, ilk geçiş ve ikinci geçiş olmak üzere 3 kere geçilerek tamamlandı. Çekişmeli geçen yarışta Deniz Denner – Ömer Topçu saniyenin 10 da 1’i kadar farkla yarışı Doğa Koyuncu’nun önünde bitirerek yarışı kazandı. Çocuk Metal’in de katkıları ile gerçekleşen yarışta Hasan Reyhan yarışı üçünücü olarak tamamladı. Tankut Yiğithan – Erkut Yiğithan ve Mehmet Çocuk – Ahmet Akbıçak ikilisinin tamamlayamadığı yarışta drift için start alan araçlar seyircilere güzel dakikalar yaşattı.

Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışında Sınıf E2’de birinci Deniz Denner - Ömer Topçu, S2’de birinci Sadık Bilgimer – Ömer Akbelen , E1 Hasan Yücebaş , E4 Doğa Koyuncu – İzem Özvurulmuş , E3 Kemal Topçuoğlu - Orçun Yırık ve kadın co pilotlarda ise İzem Özvurulmuş birinci olma başarısı gösterdi.

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.