Abia Israel adaya geldi

Abia Israel adaya geldi

Bonservisi Binatlı'da olan Abia Israel bgün adaya giriş yaptı

A+A-

K-Pet Süper Lig'de bu sezon güçlü bir kadro kurarak başarıyı hedefleyen Binatlı, bugün bir yabancı oyuncusunu daha adaya getirdi. Geçen sezonun ilk devresinde sarı yeşilli formayı terleten, ikinci devrede de Yalova'ya kiralanan Abia Israel, Binatlı'nın idmanlarına katılacak. Güzelyurt ekibinde önümüzdeki günlerde de Amo Kehinde'nin adaya gelmesi bekleniyor. Teknik heyet yabancı oyuncular konusunda, hazırlık döneminin sonunda kararını verecek.

Öte yandan, Abia Israel, öğleden sonra uçağının inmesiyle birlikte ayağının tozuyla bugün akşamüzeri oynanan Binatlı - Lefke karşılaşmasını izledi.

Yalova'da kendini gösterdi

Ligin ilk devresinde Binatlı'da oynayan oyuncu, çıktığı 15 maçta sadece 4 gol atmayı başarmıştı. Ligin ikinci devresinde bir başka Süper Lig ekibi Yalova'ya kiralanan yabancı oyuncu, sarı lacivertli formayla küllerinden doğdu. Yalova formasıyla lig ve kupa maçları olmak üzere 22 maça çıkan Abia Israel, 13 gol atmayı başardı. Abia Israel, Yalova'nın kupada final oynamasında önemli katkı yapan isimlerden biri oldu.

 

Bu haber toplam 1606 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.