“Süper Lig neden olmasın?”

“Süper Lig neden olmasın?”

KAPTANINIZ KONUŞUYOR – YAZI DİZİSİ (19) – SÜLEYMAN BAYIR

A+A-

BAYIR: “BİLGİLERİMİ AKTARMAYA ÇALIŞIYORUM”… Maraş kaptanı Süleyman Bayır: “Bu sezon ilk kez kaptanlık yapıyorum. Bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum. Takım olarak hedefimiz önce ligde kalıcı olmak. Ama yerimiz gereği eğer olursa Süper Lig neden olmasın?”

Halit Dağ

Kaptanınız Konuşuyor Yazı Dizisi’nin bu haftaki konuğu, Birinci Lig ekiplerinden Maraş’ın kaptanı Süleyman Bayır oldu. Uzun yıllardır ülke futbolunda birçok takımın formasını giyen Bayır ile performansından, takım olarak hedeflerine, ülke futbolcusu ve sporcularının yaşadığı sorunlara kadar birçok konuyu konuştuk.

 

Bayır: “Bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum”

Maraş formasını terleten Süleyman Bayır, bu sezon ilk kez takıma kaptanlık yaptığını belirtirken, “Takıma abilik yapmaya çalışıyorum. Ayrıca bilgilerimi aktarmaya çabalıyorum” dedi. Bayır, takım olarak bu sezon hedeflerinin öncelikle ligde kalıcı olmak olduğunu vurgularken, “Ama yerimiz gereği eğer olursa neden Süper Lig olmasın? Çıkmak istiyoruz tabi ki” açıklamasını yaptı.

 

“Takımıma daha çok katkı verebilirim”

Bu sezon adına kendi performansını değerlendiren Bayır, “İstediğimi hala takıma veremediğimi düşünüyorum” açıklamasını yaptı. Bayır, “Daha çok katkı verebilirim. Geçen sezonlara göre biraz düşük ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

img_9369.jpg

Unutamadığı anılar

Unutamadığı anısının neler olduğu sorusunda Bayır, “Dumlupınar ile yaşadığı şampiyonluğu unutamam. Ayrıca geçtiğimiz yıl Düzkaya’yı Süper Lig’e çıkarmak, bunlar güzel olan unutamadığım anılarım” dedi. Bayır geçtiğimiz yıl Düzkaya forması giyerken kupada Çetinkaya’yı elemedikleri mücadelede oyuna sonradan dahil olarak bir gol ve bir asist yaptığı maçı da unutamadığını ifade etti.

 

“Dışa açılamama en büyük sorun”

Ülke futbolcusunun yaşadığı sorunlara değinen Süleyman Bayır, hakem hatalarına değindi Bayır ayrıca ülke sporcusunun yaşadığı en büyük sorunun dışa açılamama olmasını şu cümlelerle izah etti; “Adada ne kadar da iyi bir sporcu olsan da hiçbir yere, Avrupa’ya açılamıyoruz. Bu da biz futbolcular için maalesef çok kötü.”

img_9353.jpg

Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.