Şampiyonlar Şampiyonası'nda yarışacaklar

Şampiyonlar Şampiyonası'nda yarışacaklar

Ralli Şampiyonu Rauf Denktaş ve Tırmanma Şampiyonu Deniz Denner yarın İzmir'de başlayacak Şampiyonlar Şampiyonası'na katılıyor

A+A-

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından organize edilen ve İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde gerçekleşecek organizasyonda 2016 sezonunda tüm branşlardaki şampiyon ve birinciler ile uluslararası alanlarda Türkiye’yi temsil eden sporcuları, tek marka kupaları birincileri ve KKTC Ralli ile Tırmanma şampiyonlarından oluşan sporcuların katılımı ile gerçekleşecek.

 

Yarın sıralama, pazar eleme

İki gün sürecek organizasyon yarın 10:00 - 15:00 saatleri arası yapılacak sıralama turlarıyla başlayacak. Volkicar yarış otomobilleri ile piste çıkacak sporcular arasından en hızlı 16 isim, pazar günü elemelerde yarışmaya hak kazanacaklar. 10:00 - 16:00 saatleri arasında Opel Corsa OPC yarış otomobilleri ile ikili eşleşmeler şeklinde koşulacak olan finaller sonunda 2016 Şampiyonlar Şampiyonu belirlenmiş olacak.

 

15 yıl sonra düzenleniyor

15 yıllık aradan sonra ilk kez düzenlenen organizasyon Apexmasters drift pilotları ve Ukraynalı Red Bull sporcusu Alexander Grinchuk’un drift gösterileri, Birkan Polat’ın motosiklet akrobasi gösterileri, İskender Atakan, Cem Hakko, Volkan Işık ve Serkan Yazıcı gibi eski şampiyon pilotların şov sürüşleri ile renklenecek. Ayrıca Retro Rally sergisinde 12 efsane ralli otomobili otomobil severler ile buluşacak.

Bu haber toplam 1794 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.