Özbahar: “Mağdurum”

Özbahar: “Mağdurum”

Futbolcu Ali Özbahar, bonservisinin kendinden habersiz olarak Küçük Kaymaklı’ya verilmesinden dolayı mağdur olduğunu ve ilk haftada forma giymediğini belirtti.

A+A-

Kıbrıs Genç TV ekranlarında yayınlanan Vizyon Futbol programına konuşan Özbahar, kendisinin sezon başından bu yana Türk Ocağı ile çalıştığını, Küçük Kaymaklı’ya habersiz bonservisinin verilmesine rağmen yeşil siyahlı ekipte forma giymeyeceğini gerek kulübe, gerekse yazılı olarak KTFF’ye ilettiğini aktardı.

Ali Özbahar, “Ben geçen sene Türk Ocağı’na transfer oldum. Daha sonra devre arasında Lefke’ye kiralık olarak gittim. Sene başında tekrar Türk Ocağı’nın malı oldum. Sene başı eski başkanımız Şükrü bey, bonservisim onun tarafından alınmıştı, bırakmadan görevi son gün beni Küçük Kaymaklı’ya verdi. Kardeşim Yusuf’un bilgisi dahilinde Kaymaklı’ya transferi gerçekleşti. Bu durumda bana sorulmadan, benim bilgim olmadan benim bonservisim Küçük Kaymaklı kulübüne gitti. Ben mağdur oldum.” dedi.

 

Özbahar: “Bonservisim haberim olmadan verildi”

“Ben Türk Ocağı’nda kalacağımı ilk günden beri ifade ettiğimi herkes biliyor” diyen Özbahar, şunları kaydetti: “Ben federasyona bu sezon Türk Ocağı’nda kalacağımı yazılı olarak ilettim. Kaymaklı benden izinsiz bu kağıdı aldı diye. Benim ilk günden Ocak ile antrenmanlarım, kamplarım, maçlarım oldu. Perşembe günü Federasyon benim bonservisimin Küçük Kaymaklı’da olduğunu açıkladı. Ben bundan dolayı bir Mağusa Türk Gücü maçında oynayamadım mesela mağduriyetimden dolayı. Ben ilk günden Küçük Kaymaklı’da forma giymeyeceğimi Akay başkana söyledim. Bana sorulmadan bonservisimin alındığını, bunun etik olmadığını ilettim. Bonservisli transfer bitti ve ben Küçük Kaymaklı’ya imza atmadım. Kulübümüz tahkim kuruluna gitti. Çarşamba günü toplantı yapacak.”

 

Ne olmuştu?

Sezon öncesi hazırlık döneminde Yusuf ve Ali Özbahar kardeşlerin bonservisi Türk Ocağı tarafından Küçük Kaymaklı’ya verilirken Ali Özbahar Kaymaklı’da forma giymek istemediğini belirtmişti. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü KTFF Yönetim Kurulu tarafından açıklanan karar doğrultusunda Ali Özbahar’ın bonservisinin Küçük Kaymaklı’da olduğu, oyuncu ile ilgili Türk Ocağı için herhangi bir işlemin yapılamayacağı belirtilmişti. Bu gelişme sonrasında Ali Özbahar herhangi bir işlem yapılamadığından dolayı ligin ilk haftasında forma giyemedi.

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.