"Öyle basit olmamalı, futbolumuzu oynatmamak..."

"Öyle basit olmamalı, futbolumuzu oynatmamak..."

Girne Halk Evi'nde göreve başlayan teknik adam Emre Perçinci, sosyal medya hesabından futbolun 1 Ekim tarihine kadar durdurulması konusu ile ilgili paylaşımda bulundu.

A+A-

Perçinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sağlığı düşünen varsa önce ülkeye girişleri durdursun" ifadelerini kullanırken, futbolu oynatmak için gerekli tüm önlemlerin alınması gerektiğini savundu ve "Öyle basit olmamalı futbolumuzu oynatmamak" dedi.

Perçinci'nin paylaşımı şu şekilde:

"Yapılan açıklamalara baktıkça, sağlığı çok düşünen varsa önce ülkeye girişleri durdursun veya kontrol altına aldırsınlar. Futbol federasyonunun daha önce söylediği gibi " futbol 50 milyon TL'lik bir markadır".

Bu futbolu oynatmak için gerekli tüm önlemleri almalıyız. Yapilan transfer bedellerine baktığımızda ki yüksek olanlardan bahsetmiyorum bile, tek futbolcu transfer bedeli, bir takımın bütün sezon yapacağı testlere denk gelir.

Gerçekten gençliği düşünen herkes, futbolu oynatmak için elini taşın altına koymalıdır. Bu sektörde futbolcu, teknik adam, eczacı, masör, sağlıkçı, malzemeci, hakem, gözlemci, saha komiseri,top toplayıcılar, sahadaki büfeci, yola gitmek için yakıt alınan benzinci, otobüs şirketi, doktor, fizyoterapist, diyetisyen,spor yazarı, foto muhabiri,kapıda satış yapan insanlar, spor malzemesi satan noktalar bu insanların hepsi ve daha fazlası bu sektörden evine ekmek götürüyor, okul taksitlerini, borçlarını ödüyor, yardım etmesi gerekenede yardım ediyor.

Yöneticilik farkı, sporu yasaklamak yerine topluma kazandırmaktır.Futbol bir yıl oynanmazsa bu enkeza döner ve kimse bunu düzeltemez.

Yani öyle basit olmamalı futbolumuzu oynatmamak..."

Bu haber toplam 3012 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.