Off Road Yarışı’na Kıbrıslı Rumlar damga vurdu

Off Road Yarışı’na Kıbrıslı Rumlar damga vurdu

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin organize ettiği 2017 KKORD Off Road Şampiyonası’nın üçüncü ayağı bugün Güzelyalı’da yapıldı. Günün en iyi derecesini Spyros Sryrou-Antonis Marasivos ikilisi elde etti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği 2017 KKORD Off Road Şampiyonası üçüncü yarışı bugün Güzelyalı’da hazırlanan 2.3 kilometrelik etapta yapıldı. “Bu Yolun Çıkışı Var” sloganı ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Spor Dairesi’nin katkılarıyla organize edilen 2017 Off Road Şampionası’nda sezonun üçüncü yarışı, Veli Kardeşler sponsorluğunda hayata geçirildi. 18 ekibin kayıt yaptırdığı fakat mekanik arıza yaşayan üç ekibin finiş görmediği yarışta, dört sınıfta birinciler belirlendi.

Günün en iyi derecesini elde eden ekip, yarışa güneyden katılan Spyros Sryou-Antonis Marasivos ikilisi oldu. Sınıf 3’te de ilk sırada yer alan ekibi sınıflarında Spyrus Spyrou-Filippos Filippou ikilisi takip etti. Sınıf 3 üçüncüsü ise Halil Erdoğuş-Hasan Uzun ikilisi oldu. Günün en iyi ikinci derecesini elde eden isim ise Statis Efstatiou-Nikolas Efstatou ikilisi oldu. Sınıf 4’te mücadele eden ikiliyi sınıflarında Niyazi Bedel-Hasan Güney ikilisi takip etti. Sınıf 4 üçüncüsü ise Hulus Eren-Cemal Çelik ikilisi oldu. Bu sonuçlarla yarışa güneyden katılan 3 ekip, ilk dört içerisinde yer almayı başardı. Sınıf 2’de Görkem Eren-Hasan Reyhan K. İkilisi birinci, Mustafa Şah-Halil Şah ikilisi ikinci ve Argun Çağıl-Gökberk Çağıl ikilisi üçüncü oldu. Sınıf 1’de ise Mehmet Coşar-Hasan Ayder ikilisi ilk sırada yer aldı. Baba kız yarışan Erkut Cambaz-Nelin Cambaz ikilisi ise ikinci oldu. Yarış sonunda dereceye girenlere kupaları düzenlenen törenle takdim edilirken, Anneler günü dolayısiyle yarışmacıların anneleri ve anne olan yarışmacıların eşlerine off road derneği tarafından küçük hediyeler verildi.

off-road-guzelyali-ouan.jpg

Bu haber toplam 1911 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.