“Mutlak galibiyet istiyoruz”

“Mutlak galibiyet istiyoruz”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü Emre Perçinci YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’nın teknik direktörü Emre Perçinci YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, ligde kolay takım bulunmadığını, her maçın zor geçtiğini dile getirdi. Yarın akşam oynanacak olan Çetinkaya maçının çok zor geçeceğini aktaran genç teknik adam, sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istediklerini de sözlerine ekledi.

 

“Sezon sonuna kadar en üst seviyeye çıkma hedefindeyiz”

Küçük Kaymaklı teknik patronu Emre Perçinci, yeni yapılanan bir takım olduklarını hatırlatarak, her hafta üstüne koyduklarını ve sezon sonuna kadar bunu en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti. Perçinci; “Türk Ocağı mağlubiyetinden sonra Mağusa Türk Gücü galibiyeti bizim için önemliydi. Ligdeki tüm takımlar güçlü, bu yüzden kolay maç hiçbir zaman yok. MTG iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Biz iyiye doğru giden bir ekibiz. Her hafta üstüne biraz daha koyuyoruz. Bunu sezon sonuna kadar en yüksek seviyeye çıkarma hedefindeyiz” dedi.

 

“Sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz”

Yarın akşam ligin 6’ncı haftasında da oynayacakları Çetinkaya maçı öncesinde de konuşan Perçinci; “Çetinkaya maçı açıkçası bizim için biraz daha zor ve heyecanlı geçer. İki camiada bu maçı fazla bekliyordur. İki ekip de bu maçı kazanmak istiyordur. Çetinkaya’nın şu anki durumunu göz önüne alacak olursak onlar da bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Biz doğru oyunumuzla, planladığımız işleri yaparak bu karşılaşmadan kazanarak ayrılmak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

 

“Adal’ın sahada olması bizim için bir avantaj”

Tecrübeli oyuncuları Hüseyin Adal’ın son durumu ile ilgili konuşan Emre Perçinci; “Hüseyin Adal’ın son ana kadar kontrolleri olarak. Oynaması çok küçük bir ihtimal ama biz şansımızı zorlamak istiyoruz. Yaklaşık 15 yıldır böylesi maçlarda forma giyiyor ve oldukça tecrübeli bir oyuncu. Tabii ki dışarıda da olsa yanımızda olduğunu biliyoruz ancak saha içinde olması bizim için büyük avantajdır. Umarım, onu maç anına kadar iyileştirip, oyuncumuzu sahada görebiliriz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.