Mesarya’da galibiyet arayacaklar

Mesarya’da galibiyet arayacaklar

Cihangir ve Baf Ülkü Yurdu takımları ligin ikinci haftasında karşı karşıya geliyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in 2’nci haftasında yarın Cihangir, Baf Ülkü Yurdu’nu sahasında konuk edecek. Bu zorlu maç öncesinde iki takımın teknik patronları YENİDÜZEN’e konuşarak, maçın oldukça zor geçeceğine dikkat çekti.

 

Burgaç: “Çok zor bir maç olacak… Onun bilinciyle mücadele vereceğiz”

Cihangir teknik patronu Hasan Burgaç, ligin ilk haftasında Çetinkaya karşısında geriye düşmelerine rağmen güzel bir galibiyet aldıklarını hatırlatarak, galibiyetleri seri haline getirmek istediklerini söyledi. Yarınki Baf Ülkü Yurdu maçının zor geçeceğini belirten Burgaç, onun bilinciyle sahada mücadele vereceklerini ifade etti. Hasan Burgaç; “Rakibimiz Baf Ülkü Yurdu da ilk hafta güzel bir galibiyet aldı. Onlar da bizim karşımızda mutlak galibiyet istiyordur, bunun bilindeyiz. Yarınki maç, hem bizim için, hem onlar için çok zor geçecek. Kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sadece sahadaki futbolun konuşulacağı bir maç olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

 

Davutoğlu: “Ligin en zor deplasmanlarından birine gidiyoruz”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Gökmen Davutoğlu da YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, iyi bir ekip olduklarını ancak, hazır olma anlamında biraz zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Davutoğlu; “Geçtiğimiz hafta farklı kazansak da eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri en kısa zamanda gidermek için çalışıyoruz. Hangi takım isterseniz olun, Cihangir deplasmanı her zaman için zor bir deplasmandır. Biz bunun bilinciyle Cihangir deplasmanına gideceğiz. Orada kazanamazsak bile yenilmemek hedeflerimiz arasında. Mücadelemiz kazanmaya yönelik olacak. Rakibimiz de geçen hafta çok güzel bir galibiyet aldı. Gidip izleme fırsatı buldum. Sahada sonuna kadar mücadele eden bir takımla karşılaşacağız. Temennim, bu zorlu mücadeleden kayıpsız dönmek” dedi.

 

Son 6 maç berabere bitmedi

İki takım arasında ligde oynanan son 6 maç beraberlikle sonuçlanmadı. Bu maçların 3’ünü Cihangir, 3’ünü de Baf Ülkü Yurdu kazandı. Bu karşılaşmalarda Cihangir 13 gol kaydederken, Baf Ülkü Yurdu ise rakibine 9 gol attı. İki takım arasında oynanan son 6 lig maçının sonuçları şöyle;

 

2016-17 sezonu:

Baf Ülkü Yurdu – Cihangir: 0-3

Cihangir – Baf Ülkü Yurdu: 1-2

 

2017-18 sezonu:

Cihangir – Baf Ülkü Yurdu: 4-1

Baf Ülkü Yurdu – Cihangir: 1-4

 

2018-19 sezonu:

Baf Ülkü Yurdu – Cihangir: 3-0

Cihangir – Baf Ülkü Yurdu: 1-2

 

Bu haber toplam 925 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.