“Genç, dinamik ve güçlü bir takımız”

“Genç, dinamik ve güçlü bir takımız”

KAPTANINIZ KONUŞUYOR YAZI DİZİSİ (25) – CAN ÖZSOY

A+A-

Halit Dağ

Kaptanınız Konuşuyor Yazı Dizisi’nin bu haftaki konuğu Birinci Lig ekiplerinden Dörtyol’da takım kaptanlığı görevini üstlenen Can Özsoy oldu. Kariyerinde Gönyeli, Cihangir, Mormenekşe, Mağusa Türk Gücü ve Dörtyol gibi kulüplerde forma giyen Özsoy elde ettiği başarılar ve kazandığı deneyimleri kaptan olarak takımına aktarıyor.

Özsoy, Mormenekşe’de forma giydiği dönemin unutamadığı anılarının başında yer aldığını belirtirken, Dörtyol olarak genç, dinamik ve güçlü bir takıma sahip olduklarını, Birinci Lig’de ilk senelerinin olmasına rağmen hedeflerinin Play-off olduğunu belirtti. Özsoy ülke futbolcularının yaşadığı en büyük sorunların ise ambargolar ve sözleşmelerin olmaması olduğunun altını çizdi.

 

Özsoy: “Genç, dinamik ve güçlü bir takıma sahibiz”

2019 – 2020 futbol sezonunda Birinci Lig ekiplerinden Dörtyol’a transfer olan Can Özsoy, takım kaptanlığı görevini üstlendiğini belirtti. K-Pet Birinci Lig’de ilk sezonlarının olmasına rağmen hedeflerinin Play-off oynamak olduğunu belirten Özsoy, “Genç, dinamik ve güçlü bir takıma sahibiz” açıklamasını yaptı.

 

“Mormenekşe’deki sezonu unutamam”

Kendi performansını değerlendiren deneyimli oyuncu, “Lige iyi başladım ama sezonun ikinci yarısında sakatlık yaşadım. Tedavim devam ediyor” dedi. Kariyerinde unutamadığı anılarının ne olduğu sorusuna Özsoy, Mormenekşe’de forma giydiği dönemi örnek veriyor. Özsoy, “O dönem başkanımız Metin Menekşeli ve hocamız Eralp Şerifoğlu’ydu. Takım olarak Süper Lig’i üçüncü bitirmiştik. Kıbrıs Kupası’nda da final oynadık. Ayrıca Süper Kupa finali oynadığımız güzel geçen bir sezondu” dedi.

 

“En büyük sorun ambargolar ve sözleşmelerin olmaması”

Ülke futbolcularının yaşadığı en büyük sorunun ambargolar ve sözleşmelerinin olmaması olduğunun altını çizen Can Özsoy, “Bir an önce ambargoların kalkması ve sözleşmelerin olması gerekiyor. Bunlardan ayrı olarak en önemlisi ülke futbolunun önünün açılması lazım” açıklamasını yaptı.

3-018.jpg

Bu haber toplam 31861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.